כרמיאל 2006 עם איזה סגנון ריקוד אתם עולים לבמה? ~~~~ ~~~~~~ ~ ~ ~~~~~ ~~~~
N Nעיין New member 15/6/06 #1 כרמיאל 2006 עם איזה סגנון ריקוד אתם עולים לבמה? ~~~~ ~~~~~~ ~ ~ ~~~~~ ~~~~
ר רקדנית בובתית New member 15/6/06 #7 נכון נכון!!! יואו תמר ודנה לא הבאתי לכן את האותיות!!!!!!!!!!!! אני אעשה לכן אותן.....תביאו סיכות בטחון היום!!! היום מסיבת סיום!!!!!
נכון נכון!!! יואו תמר ודנה לא הבאתי לכן את האותיות!!!!!!!!!!!! אני אעשה לכן אותן.....תביאו סיכות בטחון היום!!! היום מסיבת סיום!!!!!
X XxX shusha XxX New member 15/6/06 #6 כן גם אנחנו.. איזה פאקק.. יש לנו ריקודים הרבה יותר טובים והוא נותן לנו לעלות עם זה =\ רגע שביט?? זאת שביט שאני מכירה?? שביט תזדהי!!
כן גם אנחנו.. איזה פאקק.. יש לנו ריקודים הרבה יותר טובים והוא נותן לנו לעלות עם זה =\ רגע שביט?? זאת שביט שאני מכירה?? שביט תזדהי!!
O O shavit O New member 15/6/06 #8 כן שירוש ../images/Emo8.gif שביט שאת מכירה... שביט שאת היית אצלה אתמול וסיפרת לה על הפורום... באמת יש לנו ריקודים יותר טובים, והייתי מעדיפה לעלות עם המנגינה הרגילה ולא עם השיר ביידיש... חחח אוהבת המון
כן שירוש ../images/Emo8.gif שביט שאת מכירה... שביט שאת היית אצלה אתמול וסיפרת לה על הפורום... באמת יש לנו ריקודים יותר טובים, והייתי מעדיפה לעלות עם המנגינה הרגילה ולא עם השיר ביידיש... חחח אוהבת המון