כרמיאל 2003

toooot

New member
פזטיבל כרמיאל

הפסטיבל השנה הולך להיות נפילה, מכיוון שמיטב הכראוגרפים והלהקות בארץ לא הולכות לקחת בו חלק. ולכן המלצה חמה שלי: בואו לניצנים!

הי צעירה ונחמדה, ברוך בואך לפורום

עוד לא בת 20 וכבר פוליטיקאית...? איזה ידע ואיזו סמכותיות... ההמלצה על ניצנים בהחלט במקומה, אך יש לי הפתעות בשבילך - פסטיבל כרמיאל משופע בכוריאוגרפים מוכשרים ובחלט כדאי לבוא ולהשתתף גם שם!

נכון. מעניין מה האינטרס שלה בפירסום

זה. ומי עומד מאחורי זה? האם זה שייך ל"מלחמת העולמות" בין ה"גושים הניצים" כיום? שוגי - שימי לב א. לכינוי שלה, ב. לטעות הכתיב בכותרת. ונבין עם מי יש לנו עסק כאן.

toooot

New member
זאת לא טעות כתיב

זה רק בלבול באותיות אני יודעת טוב מאד איך כותבים פסטיבל אז אין שום סיבה ישר להתקיף אותי...

את לא מותקפת - אלא מה ../images/Emo31.gif

להיכנס בפעם הראשונה לפורום על מנת להשמיץ או לכתוב דברים לא מבוססים לא יאה ולא נאה... אולי תיידעי אותנו מאין שאבת את האינפורמציה על פסטיבל כרמיאל העתידי?

silvey

New member
ברוכה המצטרפת הנמרצת....../images/Emo140.gif

לתות בת ה-17 ש"העזה" להכנס לגוב האריות... הצלחת לעורר משלוותן את לביאות האתר ב"חוצפה הנערית" שלך, כמו שנאמר בפסוק ההוא המפורסם: "האחד בא לגור, וישפוט שפוט?" ממש קפצת "קפיצת ראש" לבריכה העמוקה שנקראת "פורום ריקודי-עם" והתברר שבביצה הזו מקבלים מכה בראש...עצתי לך שתמשיכי להנות מריקודי-עם שהרי צעירות רעננות כמוך מקשטות את מעגלי הרוקדים ואתם דור ההמשך. ולפני שאת מתיימרת להבין בפסטיבל האמור, תתאזרי בסבלנות ותקראי את הכתוב עליו. יש לנו עוד כמעט חודשיים עד לפתיחתו והרבה מלים עוד ייכתבו עליו ועל המשתתפים בו. כבר עכשיו נכתב בפרסומים שלהקות מכובדות כלהקת בת-שבע ישתתפו בו וכן מרכז סוזן דלל וכמובן להקות מהארץ ומחו"ל שבאות לכאן להשתתף בשמחת המחולות למרות המצב הבטחוני השביר אצלנו. אני לא יודעת כמה שנים , בגילך הצעיר כבר הספקת להשתתף אבל אני מבטיחה לך שזו חוויה מיוחדת במינה, למרות החום הכבד, לראות אלפי רוקדים בתנועה, גם על הבימות וגם באירועים, ממש קרניבל תוסס של משתתפים בני כל הגילים. כבודו של כל פסטיבל במקומו מונח וזה ברור שבגילך תעדיפי את אתר ניצנים שמצטייר כפסטיבל יותר צעיר, עליז וקופצני. אצלנו בחוג כשהעלו את הנושא, הנשים שיכולות להיות מבחינת הגיל אמך ואפילו סבתך אמרו ש"אין סיכוי שיראו אותן מתפלשות בחולות ונשרפות בשמש. את זה הן עשו כבר לפני 50 שנה". וכאן אני מאחלת לך חוויה נפלאה בפסטיבל "ניצנים" שרק נולד ולוואי שיצליח וירבו אירועים כאלו. לרוקדים...הידד

לא ממש הבנתי, אבל גם לא חשוב. בכל

אופן, בדברי, התכוונתי שאני חשה כבוד להיות באותה קטגוריה עם שוגי. הידענית, מהותיקים, והמכובדים, של הפורום.

toooot

New member
תגובה

קודם כל אני לא רוקדת ריקודי עם אלא רוקדת בלהקת מחול. אני משתתפת בפסטיבל כרמיאל כבר יותר מעשר שנים, כך שאי אפשר להגיד שאני לא מכירה אותו. דיברתי על להקות המחול שיופיעו בו השנה. עקב החלטות לא מקצועיות, הוחלט לא לשתף בפסטיבל את הכראוגרפים של להקות המחול הכי טובות בארץ כמו שוקי הופמן ומחולה ואורן הללי שכזכור זכה בפסטיבל האחרון בתחרות הכראוגרפיה. ולכן אני חושבת שמבחינת להקות המחול, פסטיבל ניצנים יתן את המענה ללהקות אלה ולרבות וטובות אחרות.

איזה ביטחון עצמי

ואיזה ידע... את כותבת: "...עקב החלטות לא מקצועיות, הוחלט לא לשתף...", ואני שואל מה את יודעת חוץ ממה שקראת בעיתונים המקומיים של הצפון ואולי שמעת מכוריאוגרפים מסויימים? אינני מביע את דעתי לגבי ההחלטות שהתקבלו כי גם אני לא יודע הכל (אבל יודע קצת יותר ממך), אך נחרצותך מעוררת תמיהה ומריחה פוליטיקה. עצתי לך: אל תיהי נושאת דברם של אחרים כאן בפורום.

toooot

New member
יש לי מקורות...

בכל מקרה תעשו מה שבראש שלכם:) בכל מקרה אני ממש ממליצה לבוא לניצנים כי זה הולך להיות פסטיבל מדהים. וזהו... די נמאס לי מכל ההתקפות פה ביי ביי

dw2322

New member
הותקפת כי התקפת

לו היית מגיעה ומציינת כי בפסטיבל כרמיאל לא יהיו להקות אלה ואלה (אבל כן יהיו אלה ואלה), במקום זה האלה ואלה (הראשונות
) תגענה לניצנים ולכן את סבורה שפסטיבל כרמיאל יהיה פחות אטרקטיבי מניצנים - או אז אני משער שהיה מתנהל דיון מנומס וענייני. כרוקד מן השורה אני יכול רק לציין שהופעות מחול הן חלק מהפסטיבל, יש כאלה שהחלק הזה חשוב להם יותר ויש כאלה שחשוב להם פחות. בעבר התנהל כאן דיון על הבאת להקת מחול לחוג ואת מוזמנת להריץ חיפוש ולקרוא את מגוון הדעות שהועלה.

toooot

New member
לא התקפתי

רק אמרתי שלדעתי פסטיבל כרמיאל השנה יהיה נפילה, מהסיבות שכתבתי למעלה.

dw2322

New member
לגיטימי

רק ציינתי את הרושם שהתקבל (וראי תגובות החברים, ואלו לא אורחים לרגע אלא ניקים קבועים בפורום). נכון לעכשיו אני לפחות מתכוון להיות בכרמיאל, אלא אם כן ישכנעוני שלא כדאי או עקב ארוע בלתי צפוי. עד עתה כל שנה המאמץ (בכ"ז, חתכ'ת נסיעה, כך שאם יש סיבה לא להגיע זה בהחלט יעניין אותי) היה כדאי. הופעת להקה כזו או אחרת לא מהווה עבורי שיקול מרכזי - בשנה שעברה נסענו ליום אחד (כמו תמיד) - היום האחרון, צפינו במופע הנעילה המרהיב והשתתפנו בהרקדות הססגוניות (מאות אנשים, מכל רחבי הארץ). לטעמי היה מאד נחמד.

למעלה