ברוכה המצטרפת הנמרצת....../images/Emo140.gif
לתות בת ה-17 ש"העזה" להכנס לגוב האריות... הצלחת לעורר משלוותן את לביאות האתר ב"חוצפה הנערית" שלך, כמו שנאמר בפסוק ההוא המפורסם: "האחד בא לגור, וישפוט שפוט?" ממש קפצת "קפיצת ראש" לבריכה העמוקה שנקראת "פורום ריקודי-עם" והתברר שבביצה הזו מקבלים מכה בראש...עצתי לך שתמשיכי להנות מריקודי-עם שהרי צעירות רעננות כמוך מקשטות את מעגלי הרוקדים ואתם דור ההמשך. ולפני שאת מתיימרת להבין בפסטיבל האמור, תתאזרי בסבלנות ותקראי את הכתוב עליו. יש לנו עוד כמעט חודשיים עד לפתיחתו והרבה מלים עוד ייכתבו עליו ועל המשתתפים בו. כבר עכשיו נכתב בפרסומים שלהקות מכובדות כלהקת בת-שבע ישתתפו בו וכן מרכז סוזן דלל וכמובן להקות מהארץ ומחו"ל שבאות לכאן להשתתף בשמחת המחולות למרות המצב הבטחוני השביר אצלנו. אני לא יודעת כמה שנים , בגילך הצעיר כבר הספקת להשתתף אבל אני מבטיחה לך שזו חוויה מיוחדת במינה, למרות החום הכבד, לראות אלפי רוקדים בתנועה, גם על הבימות וגם באירועים, ממש קרניבל תוסס של משתתפים בני כל הגילים. כבודו של כל פסטיבל במקומו מונח וזה ברור שבגילך תעדיפי את אתר ניצנים שמצטייר כפסטיבל יותר צעיר, עליז וקופצני. אצלנו בחוג כשהעלו את הנושא, הנשים שיכולות להיות מבחינת הגיל אמך ואפילו סבתך אמרו ש"אין סיכוי שיראו אותן מתפלשות בחולות ונשרפות בשמש. את זה הן עשו כבר לפני 50 שנה". וכאן אני מאחלת לך חוויה נפלאה בפסטיבל "ניצנים" שרק נולד ולוואי שיצליח וירבו אירועים כאלו. לרוקדים...הידד