כרמיאל..יום שלישי

aviva51

New member
כרמיאל..יום שלישי

זה ממש מתקרב...בערב הראשון תהיינה לפחות שתי הפתעות בזמן ההרקדות.....אז להתראות עם המון מרץ ומצב-רוח.

בהצלחהה...

בהצלחה לכל מי שמופיע או סתם בא להנות בכרמיאל... אני אישית מופיע...והרבה... תגידו? גליקריה ישראלית?

כולנו נפגשים ביום רביעי ../images/Emo70.gif

לא לשכוח, כולנו נפגש ביום רביעי, ב- 12:00, בהרקדת זוגות מתחלפים שתערך באולם ספורט מתנ"ס. כל מי שהזמין חולצה מוזמן לקבלה בהרקדה זו, מומלץ כרבע שעה לפני תחילת ההרקדה.

אני לא כל כך חדש אבל...

אני אמנם לא כותב פה הרבה... אבל אני קורא פה די הרבה.. פשוט אין לי כל כך מה להגיב פה כי אני לא רוקד בהרקדות... אבל אני רוקד בלהקת מחול.... ובמפגש...כולם מבוגרים לא!?

לא כולם

כפי שאתה רואה בטח בפורום, ישנם גם הרבה חבר'ה צעירים שרוקדים וכותבים בפורום, מקווה לראות גם צעירים במפגש.

אוsנת

New member
כרמיאל, אני שונאת את הרקדנים!

אני לא יודעת מה איתכן? אבל אני אוהבת לשנוא 1. אני שונאת את זהבה של יום-טוב אוחיון, כי היא יותר יפה ממני. 2. אני שונאת את כל הרקדניות השמנות, כי גם אני הולכת ומשמינה. 3. אני שונאת את כל הרקדניות הבוגרות, כי הן מאיצות את הקמטים שלי. 4. אני שונאת את רויטל גולן, בגלל שהיא יותר חכמה וחננית ממני. 5. אני שונאת את יאיר גירנשטיין בגלל שהוא לא מפרסם את תמונתי. 6. אני שונאת את כל הגרושות, כי בקרוב כנראה שאני אצטרף אליהן. 7. אני שונאת ריקודי נוסטלגיה, כי אני לא שולטת בהם. 8. אני שונאת את הצעירות-חטובות, בגלל שהן גוזלות את כל החתיכים. 9. אני שונאת את כל אילו שבאות לרקוד עם מחשוף עמוק משלי (חוצפה). 10. אני שונאת את עדה איסט בגלל שהיא מפורסמת יותר ממני. 11. אני שונאת את כל החכמולוגיות המשביצות עם התארים מלטביה.. 12. אני שונאת את "זה הזמר" בגלל שהיא פופולרית יותר ממני. 13. אפילו שונאת את דב אורבך, בגלל שמו האשכנזי בעוד שלי מרוקאי. מה אגיד לכן? הרשימה עוד ארוכה! .

יס מן לעת זקנה אתה נהפך לסנילי..

כבר שכחת שפרסמת פעם את הרשימה הזו? אבל תחת איזה שם? אותנטי\אוונגרדי\מוחץ\מלך הרקדנים\אוירת דילבסקי\ (ויש עוד ששכחתי)

למעלה