כרכן אפור

אילון פ

New member
אני לא בטוח שנוכל לסלוח...

באבא?

BabaGee

New member
זה יהיה קצת קשה אבל יש פתרון

ביום כיפור הבא תצום עוד שעה ויהיה בסדר

omerzi

New member
אני לא יכול לצום חצי מיום כיפור

אז אתה נותן לי את כל יום כיפור+שעה??? זה ממש לא פייר.

חלק מהכרכנים נחמדים

כרכני תירס הם כרכנים רגועים במיוחד ואני חושב שגם כרכנים אפורים רגועים יחסית (לפחות מהניסיון המועט שלי איתם). אבל יש גם לא מעט כרכנים שזה לא תענוג גדול להוציא אותם על היד, וצריך במיוחד לשים לפרטים הבוגרים שלעיתים נלכדים בטבע ומיובאים לארץ. לכן חשוב להתייעץ עם המוכר וגם להחזיק קצת ביד את הנחש (ולא כשהוא קר) כדי לנסות לראות אם האופי שלו מתאים למה שרוצים.

omerzi

New member
אני מגדל כבר 3-4 שנים כרכן אפור

וכרכן תירס. אם אתה נותן לי להשוות בין ההתנהגות של כרכן אפור לתירס הייתי אומר שכרכן אפור פעיל הרבה יותר מכרכן תירס,בנוסף הם גם מהירים יותר. שוב, אני לא בטוח אם זה רק הנחש שלי או כל הנחשים.

1צחי

New member
ריצפה

מלוכלכת או ליתר דיוק לא סטרילית לא הייתה מדאיגה אותי כל-כך,אלה יותר זה שהנחשים הנ"ל יחסית זריזים ,ולמטרה זו היה יותר מתאים חנק שהוא מטבעו איטי יותר ואף נח יותר להחזקה ביד. הדבר כמובן בה לידי ביטוי בחדשי הקיץ החמים ולא בחורף בו סביר להניח שגם זעמנים יהיו יותר איטיים.

naja

New member
../images/Emo45.gif

לא חושב שצריכה להיות בעיה עם נקיון הריצפה(כל עוד אנו לא מדברים על רצפה שבאה במגע עם זוחלים אחרים או ציפורים).

עוד סיבה למה לא הייתי ממליץ לתת

לנחש לזחול על הרצפה היא פשוט כי הם ממש לא מרוצים מזה. הרצפה חלקה ולהם אין נקודות אחיזה והם מתפתלים במקום רוב הזמן. נחש צריך חפצים או ידיים להאחז בהם כדי לזחול.

אולי אתה צריך לכבס את הסדין../images/Emo8.gif

דווקא המיטה אומנם חלקה אבל היא לא כמו הריצפה. ובואות בדרך כלל רגועות בכל מקום.

למעלה