כרית הפעלה

עירית32

New member
כרית הפעלה

אופל כחול או אחרות עם רעיונות - אני מעוניינת להכין כרית הפעלה בהשראת הכרית שהראתה כאן אופל כחול לפני כשבועיים (6/9). איזה הפעלות מוטוריות אפשר לעשות? קניתי בדים בדוגמאות ומירקמים שונים (הדפס פרה פרוותי, פרווה ארוכה יותר כתומה, בדי כותנה עם ציורים ילדותיים, בד מבריק צהוב ושיפון כחול וכל מיני סרטים) יש רעיונות לעיצוב? מה גודל קוביה נוח לפעוטות לשחק?

../images/Emo140.gif

אני הייתי תופרת כל פאה עם מרקם אחר בגודל שילד יוכל להחזיק - לא גדול מדי

גודל של 15 ס"מ נראה לי נוח

הייתי מכינה כל פאה מחומר עם מרקם שונה. אפשר לתפור סרטים בפינה אחת, אבל שיהיו קצרים, לא יותר מ-8-10 ס"מ כדי שלא יהוו סכנת חנק. תבדקי אם הבדים הפרוותיים משירים שערות כי תינוקות מושכים חזק ומכניסים הכל לפה... אז שלא ירדו שערות. עוד רעיון - לתפור כמה קוביות קטנות יותר, כל אחת מחומר שונה. כשהקטנה ביותר משהו כמו 8 ס"מ והן גדלות בקפיצות של 2 ס"מ. (ואת יכולה להכנס לכל חנות למוצרי תינוקות - שילב, טויז אר אס, חנויות מקומיות - להציץ על קוביות רכות). זה מה שעולה לי כרגע. בהצלחה!

עירית32

New member
הרעיונות שלי (גם לאחרות אם רוצות)

כמובן שמרקמים שונים בכל פאה והניגודיות של הדפסי הפרה. בצד אחד אצור כיס עם מטפחת נשלפת, בצד אחר בד מכווץ על גומי שאפשר למשוך, ובפאה אחרת מעין ידית עם טבעות, ובמקום אחר צפצפה, ושילוב של סרטים ואפשר גם פונפונים ואם אני אפענח איך מעבירים תמונות לפורום אני אשלח את התוצאה המוגמרת.

שאלה

את עושה את זה בצורה שיהיה ניתן לכבס? לי יש קוביות בד שאסור לכבס אותן וזו ממש בעיה - כביסה ביד לא מספיקה. (כשהילד שלי היה תינוק הוא פלט המון וכמובן הכניס הכל לפה) ממליצה לך למצוא פתרון שיהיה ניתן לכבס

עירית32

New member
תשובה

למה אסור לכבס אותן? ממה עשויות? אני מתכוונת למלא באקרילן ואני באמת לא בטוחה איך הוא בכביסה, אולי עדיף ספוג. את הבדים עצמם כיבסתי ביד וראיתי שלא מורידים צבע.

ממה עשויות? אין לי מושג

נראה לי שספוג. יכול להיות שהן פשוט יהרסו בכביסה מהסחיטה. אם לא יסחטו עלול להווצר עובש ולכן זה מהווה בעיה. נראה לי שהכי טוב לעשות ציפוי שאפשר להוריד ולכבס רק אותו. כמו כן, לדעתי כדאי לעשות חציצה עם ניילון כדי שהקוביה עצמה לא תספוג נוזלים.

עירית32

New member
אני לא חוששת מכביסות

לפני לידת ביתי כיבסתי את כל הבובות והצעצועים של בני הגדול פרט לאלה שיש להם מנגנון חשמלי. הם התייבשו לחלוטין לאחר תלייה למשך מס' ימים.

למעלה