א-ר אני עדיין חושב שמגמת העליות תסחוב אותנו לתוך חודשי הקיץ החמים בכל השווקים ובפרט בנסדאק כך שהשולש שנוצר לא מעניין,אותי בכל אופן,כריש (NASDAQ) שמת לב ב 60 דקות למשולש חמוד בנאסדקיה שעומד לקראת הכרעה ?
כריש, דעתך מעניינת. יש רבים וטובים הסבורים כמוך...שהעליות הנוכחיות הן רק קצה קצהו של הראלי במדדים השונים. אולם, איני נמנה ביניהם. דעתי הינה חד משמעית: אני משוכנע שהחודשים הבאים, מאי ויוני, יהיו קשים, עד מאד, לכל המדדים המרכזיים (נאסד``ק, דאו, אס & פי וכו`). לדידי, סביר שנאסד``ק יכרה תחתית חדשה בחודשים אלה. ולסיכום אציין, שאיני סוחר בארגז החול בת``א.א-ר אני עדיין חושב שמגמת העליות תסחוב אותנו לתוך חודשי הקיץ החמים בכל השווקים ובפרט בנסדאק כך שהשולש שנוצר לא מעניין,אותי בכל אופן,
לעמית ראשית בשביל אחד בן 18 אתה פעיל בלי עין הרע,מעניין מה ישאר לכשתגיע לגיל 20 נראה לי ששום דבר כבר לא יזיז לך,אבל עוד חזון למועד,שנית תבין שנת מסחר מתחלקת לשלשה חלקים שליש ירידות,שאותן קיבלת בין ינואר-אפריל,שליש עליות,אולי התקופה הקרובה(?)ושליש sideway לכן נאסדאק לא יכרה תחתית חדשה ובטח לא בתקופה הקרובה דברים לא עובדים מהר כמו שאתה חושב,בדיוק כשם שטבע לא יורדת היום למרות הורדת הדירוג.כריש, דעתך מעניינת. יש רבים וטובים הסבורים כמוך...שהעליות הנוכחיות הן רק קצה קצהו של הראלי במדדים השונים. אולם, איני נמנה ביניהם. דעתי הינה חד משמעית: אני משוכנע שהחודשים הבאים, מאי ויוני, יהיו קשים, עד מאד, לכל המדדים המרכזיים (נאסד``ק, דאו, אס & פי וכו`). לדידי, סביר שנאסד``ק יכרה תחתית חדשה בחודשים אלה. ולסיכום אציין, שאיני סוחר בארגז החול בת``א.
כריש, תודה. אני מודה לך על דבריך הנאים ! אין ספק שאתה בקיא מאד בכל הקשור לניתוח הטכני. אולם להבנתי, אנו נמצאים כעת בתיקון טכני בלבד של הירידות שהחלו מרמת 2892 הנקודות (נאסד``ק) שלאחריו, המדדים יבקיעו תחתיות חדשות בכיוון מטה, לאורך חודשים (בגל החמישי של אליוט). אני משוכנע במאת האחוזים שסיטואציה זו תתממש, אם כי אשמח להתבדות, שכן רוב המשקיעים סוחרים ב- LONG ועל כן יפסידו את כספם. ללא כל קשר דע, שהיום פתחתי פוזיציית מכר על IBM. באשר לטבע ובכלל, איני מקשיב לאנליסטים. את נקודות הכניסה והיציאה מפוזיציות אני ``שואב`` מהגרפים, ומהם בלבד. אני מאחל לך את הטוב ביותר שיש !לעמית ראשית בשביל אחד בן 18 אתה פעיל בלי עין הרע,מעניין מה ישאר לכשתגיע לגיל 20 נראה לי ששום דבר כבר לא יזיז לך,אבל עוד חזון למועד,שנית תבין שנת מסחר מתחלקת לשלשה חלקים שליש ירידות,שאותן קיבלת בין ינואר-אפריל,שליש עליות,אולי התקופה הקרובה(?)ושליש sideway לכן נאסדאק לא יכרה תחתית חדשה ובטח לא בתקופה הקרובה דברים לא עובדים מהר כמו שאתה חושב,בדיוק כשם שטבע לא יורדת היום למרות הורדת הדירוג.
תיזמון הוא אחד הדברים החשובים ביותר. אתה יכל להיות צודק ולהפסיד כסף באם נכנסת מוקדם מידי לפוזיציה. אני אישית מאמין שאמנם השוק יבקר ביום מן הימים בתחתיות שלו אבל אני לא ממהר להכנס לפוזיציה הזו כבר עכשיו. סבלנות !!כריש, תודה. אני מודה לך על דבריך הנאים ! אין ספק שאתה בקיא מאד בכל הקשור לניתוח הטכני. אולם להבנתי, אנו נמצאים כעת בתיקון טכני בלבד של הירידות שהחלו מרמת 2892 הנקודות (נאסד``ק) שלאחריו, המדדים יבקיעו תחתיות חדשות בכיוון מטה, לאורך חודשים (בגל החמישי של אליוט). אני משוכנע במאת האחוזים שסיטואציה זו תתממש, אם כי אשמח להתבדות, שכן רוב המשקיעים סוחרים ב- LONG ועל כן יפסידו את כספם. ללא כל קשר דע, שהיום פתחתי פוזיציית מכר על IBM. באשר לטבע ובכלל, איני מקשיב לאנליסטים. את נקודות הכניסה והיציאה מפוזיציות אני ``שואב`` מהגרפים, ומהם בלבד. אני מאחל לך את הטוב ביותר שיש !
האמת לא ניראה לי כל כך הגיל.אתה בשמינית או התגיסת כבר?כריש, דעתך מעניינת. יש רבים וטובים הסבורים כמוך...שהעליות הנוכחיות הן רק קצה קצהו של הראלי במדדים השונים. אולם, איני נמנה ביניהם. דעתי הינה חד משמעית: אני משוכנע שהחודשים הבאים, מאי ויוני, יהיו קשים, עד מאד, לכל המדדים המרכזיים (נאסד``ק, דאו, אס & פי וכו`). לדידי, סביר שנאסד``ק יכרה תחתית חדשה בחודשים אלה. ולסיכום אציין, שאיני סוחר בארגז החול בת``א.
שמינית.האמת לא ניראה לי כל כך הגיל.אתה בשמינית או התגיסת כבר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.