כריש ! קושיא כריש ! קושיא היכן אתה לוקח את הנתונים תוך כדי מסחר שהראת אתמול לגבי הNDX??????? תודה.
U ursus New member 17/3/01 #1 כריש ! קושיא כריש ! קושיא היכן אתה לוקח את הנתונים תוך כדי מסחר שהראת אתמול לגבי הNDX??????? תודה.
א א-ר New member 18/3/01 #2 ursus נכתב ע"י ursus: כריש ! קושיא היכן אתה לוקח את הנתונים תוך כדי מסחר שהראת אתמול לגבי הNDX??????? תודה. לחץ כדי להרחיב... ursus אומנם השאלה הופנתה לכריש, אך אני תמיד מוכן לתרום גם את ארסנל האתרים שברשותי. מצ``ב 2 לינקים (שניהם עובדים עם אותה מערכת של quote.com)
ursus נכתב ע"י ursus: כריש ! קושיא היכן אתה לוקח את הנתונים תוך כדי מסחר שהראת אתמול לגבי הNDX??????? תודה. לחץ כדי להרחיב... ursus אומנם השאלה הופנתה לכריש, אך אני תמיד מוכן לתרום גם את ארסנל האתרים שברשותי. מצ``ב 2 לינקים (שניהם עובדים עם אותה מערכת של quote.com)
U ursus New member 18/3/01 #3 רב תודות... נכתב ע"י א-ר: ursus אומנם השאלה הופנתה לכריש, אך אני תמיד מוכן לתרום גם את ארסנל האתרים שברשותי. מצ``ב 2 לינקים (שניהם עובדים עם אותה מערכת של quote.com) לחץ כדי להרחיב... רב תודות...
רב תודות... נכתב ע"י א-ר: ursus אומנם השאלה הופנתה לכריש, אך אני תמיד מוכן לתרום גם את ארסנל האתרים שברשותי. מצ``ב 2 לינקים (שניהם עובדים עם אותה מערכת של quote.com) לחץ כדי להרחיב... רב תודות...