כריס שוכח מילים! :-O

Roy1232

New member
כריס שוכח מילים! :-O

החלטתי להאזין לתומי ללייב האקוסטי של קולדפליי בוורלד קפה ב-7 באוקטובר. כריס התחיל לנגן כל כך יפה את WS עם הגיטרה האקוסטית(
), ופתאום: A warning sign I missed the good part then I realised I started looking for a warning sign I started looking fo excuses :-O בשיר האהוב עלי הוא מזייף המניאק

sf59

New member
היי כבוד לכריס, זכותו לשנות!

אומרים שבהופעות החיות הוא משנה חלק מהמילים בכוונה. חוצמזה זכותו לשנות כי הוא כתב את המילים. וכי הוא כריס מרטין.

aviGODFATHER

New member
גם בFix You הוא משנה תמיד...

לפחות זה היה במשהו כמו 2 הופעות שלהם שראיתי (בטלוויזיה לא במציאות
). הוא אומר When the tears come streaming down your face במקום הגרסה האלבומית - and the tears... והוא גם משנה את השורה שבמקור היא: Could it be worst ל-what could be worst

sf59

New member
יפה שאתם מבחינים בהבדלים

אני עוד לא התעמקתי מספיק במילים. אבל כל פעם אני מוצאת בשירים משפטים מאוד יפים. High up above or down below when you too in love to let it go If you never try you'll never know Just what your worth fix you

MarishA M

New member
זה גם הוא משנה והוא גם יכול לשכוח..

הוא בנאדם בסה"כ אתה מודע לכך... הרבה אמנים שמופיעים שוכחים..און מתבלבלים בשורות.. וכמו שאמרו פה יכול להיות שהוא עושה חלק בכוונה..

0mroosh

New member
../images/Emo45.gifאני בדיוק שומע הופעה של פורטיס

[אינטימית, שלומי שבן
, מנגן לו על הפסנתר], והוא מתוודה לא פעם שהוא לא זוכר את המילים..
.

MarishA M

New member
אני יודעת בגלל זה אמרתי את זה..

לא פעם ולא פעמיים הייתי בהופעות שנהזמרים הודו שהם לא זוכירם ת'מילים.. במיוחד כאלה שהם על השפעת אלכוהול/סמים בזמן ההופה..ויש כאלה

lol lypop

New member
yeah

in the show he sang "i'm gonna byy this place and start a war, if you can tell me something worth fightting for" lol

למעלה