כריס קורנל

יוסיחן78

New member
כריס קורנל

סולן סאונדגארדן, אודיוסלייב, ועבודת סולו... באמת אחד היוצרים המדהימים ב-20 השנים האחרונות. לאור הוצאת אלבום סולו שני (הדיסק לא משהו ת'אמת, למרות שיש כמה רגעים יפים. אלבום הסולו הראשון - EUPHORIA MORNING היה יצירת מופת) הוא החל במסע הופעות - ניתן לראות פה הופעה מלאה שלו באיכות מעולה... הוא מבצע שירים מאלבומי הסולו ומלא חומר מסאונדגרדן. http://video.uk.msn.com/v/en-gb/v.htm?g=C6037385-94E7-42AC-BB88-9CED785DE0BE&t=s75&f=34/64&p=&fg= בכל מקרה, לאור מתקפת האמנים שמגיעה לארץ בקיץ, למה לא לנסות להביא גם אותו? http://www.petitiononline.com/ccisrael בבקשה להפיץ בכל אמצעי כשר... מייל, פורומים, מקושרים, אם אס אן, איי סי קיו, בי בי סי, סי אן אן...

אם יש משהו שאני ממש רוצה

זה לראות את כריס בארץ. אבל אני לא מבין מה העצומות האלה קשורות. למי הן מכוונות? מי רואה אותן? למלא עצומה זה סבבה, כשזה מגיע למקומות הנכונים. לא סתם בדף אינטרנט שכוח אל.

Anuerysm

New member
אני הולך לראות אותו עוד שבועיים

אבל אני אהיה נחמד ואחתום

dankalove

New member
שאלה

את הראשון יש לי, ואני רוצה גם את השני. אתה אומר שהוא לא משהו.. עד כדי כך שלא כדאי לי לקנות? אני משתדלת לקנות דיסקים ולא לצרוב ויש לי את temple of the dog וכפי שאמרתי גם את euphoria morning. שתי שאלות:1- כדאי לדעתך לקנות ולהוסיף אותו לאוסף? 2-שמעתי שיש שם קאבר ל-billy jean של מייקל ג'קסון, זה נכון? מקווה שלא הצקתי/הפרעתי וכו'. תודה

יוסיחן78

New member
כן יש שם קאבר של בילי ג'ין. יצא אדיר דווקא...

אני הורדתי, ולא נראה לי שהייתי קונה אותו. יש שם 5-4 שירים טובים ממש לדעתי מכל האלבום...

Anuerysm

New member
יש קאבר כן

אני עוד לא שמעתי את כל האלבום, אבל ממה ששמעתי הוא לא משהו אדיר בכל אופן, אם עוד לא ניסית, כדאי שתנסי גם את הלהקות Soundgarden וAudioslave שקורנל היה בהן

Caraya

New member
לאאא! תברח!

עזוב רגע את זה שמר קורנל התמסחר בטירוף והתחיל לעשות מוזיקה נחמדה לאנשים נחמדים. הוא גם מנסה לשיר בקול נחמד, וכשמנסים לצמצם קול גרנדיוזי כמו שלו בכח- התוצאה המתקבלת היא מוזרה ביותר. כריס לא שר כאן בקול הטבעי והמוכר שלו, ב-Arms around your love זה ממש נשמע כאילו הוא מנסה לחקות את כריס מרטין! הנה, צפה בקליפ כאן ותתרשם. בכלל, לדעתי, אם נגיד כריס קורנל היה מוציא את האלבום הזה תחת איזשהוא פסבדונים, והאלבום היה עומד למבחן רק לפי השירים שבו- אף אחד ממעריצי סאונדגרדן\אודיוסלייב לא היה מכניס את האלבום הזה לתקליטייה שלו. http://www.youtube.com/watch?v=-eq9rKmD4w8&usg=AL29H21nc6tJyHcvAIc2VZc0nePz6qkSYQ

dankalove

New member
אני מתקנת

כמובן שיש לי גם את סאונד גארדן ואאודיוסלייב, משם הכרתי את קורנל, כמובן גם temple of the dog שם הוא כתב והלחין פחות או יותר את הכל. הבעיה שמאנשים מסוימים שמעתי שהדיסק החדש מצוין, ומחלק שמעתי שהוא מאוד מאוד לא... החלטתי לפנות אליכם לעזרה. אני מתחילה לגבש החלטה לגבי קניה/צריבה של הדיסק. תודה רבה. אהה ולא נורא שכתבת בלשון זכר, אני סולחת

GILAD100th

New member
הדיסק החדש שלו...

שונה ממה שהוא עשה עד עכשיו, אך הוא לא התמסחר - הוא פשוט יצר אלבום רית'ם אנד בלוז חזק, שבו לדעתי שומעים אפילו עוד יותר איזה קול נפלא יש לו.

Anuerysm

New member
לא שומעים שם את הקול הנפלא שלו

את הקול הנפלא שלו שומעים בשירים כמו Light My Way או The Day I Tried To Live הבן אדם יודע לזעוק, יש לו כל כך הרבה אנרגיה

GILAD100th

New member
אתה בעצם מחזק את דבריי

זה העניין...שבאלבום החדש שלו...הוא יותר שר ופחות זועק, מראה את הצד האחר שלו וזה נפלא.

למעלה