כריס נפצע

כריס נפצע

הייתי בהופעה שלהם באנגליה ביום ראשון, והתברר שכריס שבר את המפרק, והם הביאו באסיסט מחליף בשם מורגן (הבאסיסט של The Streets) להופעות שלהם בשבועיים הקרובים. כריס ניגן עם יד אחת על הסינטיסייזר במשך ההופעה ועשה אפקטים ושטויות כאלו.

ramoni

New member
הודעות כאלה גורמות לי להשתין על

עצמי מרוב קנאה.. בכל מקרה גלעד, זה כבר לא חם מהתנור, שמענו על זה דרך האתר הרשמי וMTV2. בכל אופן תשטף אותנו איך היתה החויה

היה פשוט ענק...

הם נתנו כזה שואו אדיר... זו פשוט הייתה חוויה. והם ניגנו את השירים שהם עושים הכי טוב בהופעה חיה- סידיסן, פלאגין, שואוביז, באטרפלייז (!!!), היסטריה, סטוקהולם... אפילו את "הגרוב", שזה שיר פשוט ענק ואחד מהיותר אהובים עליי, אבל הם כמעט ולא הופיעו איתו לייב הקיץ, ודווקא בהופעה הזו הם עשו אותו, ואפילו הוסיפו קטע דיסטורשן מפוצץ בסוף שלו. וכריס, בשירים שהוא לא הוסיף טאצ'ים עם הסינטיסייזר, פשוט עשה שטויות- זרק בלונים לבנים ענקיים כאלה לקהל כמו שהם תמיד זורקים בסוף, אבל במשך כל ההופעה, ואיזה 15 בלונים. והוא גם רקד, חיבק את מת'יו, דומיניק ומורגן תוך כדי שהם ניגנו, עשה פרצופים למצלמה שצילמה על המסכי ענק ליד הבמה... ומת'יו בכלל, כל כך התפרע הפעם... קפץ, התגלגל על הבמה תוך כדי נגינה, ניגן מאחורי הראש, ואפילו עשה סלייד על הקלידים עם הראש פעם אחת, לפני הסולו של באטרפלייז. צילמתי עם המצלמה הדיגיטלית קטעים נבחרים מההופעה בוידיאו (לא יכולתי הכל כי יש לי ממש מעט דקות צילום במצלמה). הייתי מעלה את זה לאינטרנט להראות לכם, אבל אני לא יודע איך.

jordan bellamy

New member
זה נשמע כ"כ מדהים!

אני כ"כ מקנאה בך! יש לך מזל,רק שתדע... איפה היית ממוקם? במשום טוב?... איך היה הבאסיסט המחליף? טוב? ניגן סבבה,או שהרגישו הבדל?

הוא היה אחלה

לא הרגישו הבדל בכלל במוזיקה. לא שהבאסים שלהם מי יודע מה קשים... וכן, הייתי ממוקם טןב. לא צפוף מדי, ובכל זאת בנקודה שאפשר לראות ממנה את הפנים שלהם בבירור (לא על המסך).

Franz Ferdinand

New member
גררר...!!! you bitch!!! ../images/Emo46.gif

למה? למה זה אף פעם לא אני??? גם אני רוצה לראות!!! >>>קול בכייני של תינוק שרוצה את הסוכרייה הכי גדולה ולא יכול להשיג אותה!<<< אוף! זה נשמע כל כך אדיר! ברגע שקראתי את ההודעה עלה חיוך ענקי על פני
אני מתחייבת ונשבעת לעצמי שכשאני אגיע לגיל המתאים לטוס לחו"ל לבד (
למה זה לא עכשיו???) אני הולכת, לא, רצה (!!!) לראות הופעה של מיוז!!! נ.ב. (לא קשור): הסתפרתי היום...

NiKi†a

New member
כן שמענו שהוא החליף אותו.

ואני כל כך מקנאה בך שהיית בהופעה
יש מצב שאני אסע עוד כמה חודשים להופעה (ואימרו אמן :)). סבבה, שמחה שנהנת.

gloria23

New member
וואו, איזה כיף לך!

זה היה מפסטיבל V לא?תעלה לנו תמונות פליז אם תצליח

ואם תלחצו עליה

תראו את חברי הלהקה אפילו טיפה בבירור בצד ימין למטה, על הבמה.

למעלה