כריס בנואה ואישתו נפטרו

Thiery Henry

New member
פשוט לא יאומן... אני בשוק

יהא זכרו ברוך אבל אם הוא באמת רצח את אשתו והבן שלו... אין לי מה להגיד

HBKane

New member
אני לא מאמין.. עברו כמה דקות ועדיין לא מאמין.

כריס בנואה כרבר לא איתנו.... קשה לעכל את זה. בהתחלה כשראיתי את ההודעה על מותו שלו ושל אישתו חשבתי שמישהו טעה בכותרת ואישתו היא זו שנפטרה, אבל אחרי זה נכנסתי והבנתי את האמת המרה. RIP Chris Benoit

Crack It

New member
זה יום עצוב בחיי.

תמיד לוקחים את הטובים, אין לי משפט אחר לומר. זה מצב עצוב מאוד ואני מתקשה להאמין ולעכל דבר כזה... ממצב חירום משפחתי לדבר כזה... כריס, תמיד תזכר ותמיד נתגעגע אליך. קשה לי להאמין. קשה לי. זה מעלה דמעות לעיניים.

Da Big 1

New member
../images/Emo16.gif

כ"כ נורא. זה כל מה שאני יכול לכתוב כרגע. הידיים רועדות, הראש לא רוצה להאמין...

זאת ההשערה

אבל עדיין אין תשובה מדוייקת, החקירה עדיין לא התסיימה. רוב הסיכויים שזה זה, מה אפשר להגיד, טרגדיה נוראית, מעניין מה הוביל זה...

Thiery Henry

New member
אאני מצטער שאני אומר את זה

אבל אם הוא באמת עשה את זה, לא מגיע לו כלום מכל ההספדים וכו'.

SnirHap

New member
אני די מסכים איתך

להספיד רוצח פסיכופת? אני ממש מבולבל אל תכעסו עליי!

אז אתה לא אוהד האבקות... שים הפרדה בין האדם

למתאבק שהשקיע מעצמו לאוהדים את רוב חיו.

Thiery Henry

New member
לא יודע מה איתך,

אני ב-HOF לדוגמא, לא רוצה לראות מישהו שעשה מעשה כ"כ נורא.

Reshefgarcia

New member
HOF זה למתאבקים....

אתה מכחיש את העובדה שכריס בנואה היה מתאבק??? לא חסרים אנשים שעשו מעשים ניבזיים בעולם הזה,אבל זה לא מבטל את ההישיגים שלהם.... אני באופן אישי מאמין שגם אם הוא רצח אותם,זה לא קשור לחייו בזירה,ועליהם מגיע לו כבוד.

rshamir

New member
רצח זה פחות חמור מהימורים?

מקומו של פיט רוז בהיכל התהילה של הבייסבול נשלל בגלל הימורים על משחקים. אם אכן יתברר שבנואה רצח את אשתו והבן אני לא רואה סיבה שהיחס אליו יהיה שונה מפיט רוז. אם הוא רצח אותם אז הוא רוצח, נקודה.

Crack It

New member
שאלה בשיא התמימות..

מה אם למעשה זו אישתו שרצחה אותו ואת הבן והתאבדה ? מדוע זה לא אפשרי ? ואני לא קופץ פה למסקנות אלא שואל.

Crack It

New member
...

אני עדיין בקושי לעיכול של כל הקטע של המוות הזה, ובכלל העובדה ששניהם לפניו.. אין לי מה לומר כבר בשלב הזה. למרות השמועות אני אספיד את בנואה המתאבק בהמשך היום. בנואה 1967-2007 - RIP

אם נדייק יותר

היה כתוב כך: אישתו מתה ביום שבת כשהיא נמאה בסלון, בנו מת ביום ראשון כשהוא נמצא בחדרו, בנואה מת ביום שני בלילה כשהוא נמצא בחדר אימונים. חשוב לציין שלא נמצאו שם כלי רצח, שום יריות או משהו, ולטענת השוטרים הכלים יכולים להיות כל כלי שנמצא בבית, דברים ביתיים הכוונה.

SeanONE

New member
../images/Emo16.gif אבדה גדולה לעולם ההיאבקות

איזה "אירוניה" בדיוק יום לפני שהוא שוב היה אמור להיות בפסגה זה קרה, בדיוק כמו במקרה של אדי ז"ל

למעלה