כריס בהופעת בכורה

SHTRUDIDI

New member
כריס בהופעת בכורה

אתמול בערב ההרכב DAUGHTRY (כמה בון ג'ובי מצידו...) נחשף לראשונה בוייפר רום בלוס אנגל'ס. האירוע כלל הצגה ראשונה של חברי הלהקה והופעה של שירי האלבום במשך כחצי שעה. חברי הלהקה הם: כריס על הווקאלס, ג'רמי בריידי על הגיטרה, ג'וש סטילי על הגיטרה הראשית, ג'וש פול על על הבס, ג'ואי ברנס על התופים. יצא מצחיק שכולם בJ חוץ מכריס...
אגב,אף אחד מהחברים בלהקה לא היה חבר גם בלהקה הקודמת של כריס. למיטב הבנתי היו אודישנים וכנראה שזה לא הסתדר. מהשירים אני רק יודעת שיש בלדת רוק חביבה שעושה כנראה הרבה באז כי שמעתי עליה לא מעט, שמה HOME. אולי זה יהיה הסינגל הראשון ואולי לא. היו דיבורים שהסינגל הראשון ייצא ב10 לאוקטובר אבל הוא לא יצא. כריס אמר אתמול בערב שהוא מקווה שתוך שבועיים ייצא הסינגל אם לא פחות. גם אייס היה אתמול באירוע, אמר שהוא גר קרוב והוא לא היה מפספס דבר כזה, חמוד שכמוהו, הוא הגיע עם אחיו ריאן למיטב הבנתי ואמר שהסינגל שלו ייצא רשמית ביום שני (אז יש לנו עוד קישור לבדוק באמאזון
).

Conviction

New member
../images/Emo99.gif

איזה אושר!! אני כ"כ מחכה לסינגל הראשון. הנה תמונה של הלהקה [לא כולל המתופף, שאותו לא רואים בתמונה
]

מרי לי

New member
הוייפר רום זה לא

איפה שיופיעו גם סופרנובה
או משהו... כי שמעתי את השם הזה כבר.....

SHTRUDIDI

New member
המון אמנים מופיעים שם

גם טיילור אמור להופיע או שכבר הופיע, לא בדיוק זוכרת. בכל מקרה זה נחשב מקום שווה, בבעלות ג'וני דפ וקראתי שהרבה סלבים מגיעים לשם פשוט כי הם יחסית מוגנים שם מהפפראצי. זה גם לא מקום גדול מידי כך שהמעריצות של כריס שהגיעו לשם זכו לדבר איתו לא מעט,להצטלם וכו'. ב18 לאוקטובר JPL יופיע שם עם האלבום החדש שלו. לא מצאתי בלוח ההופעות שלהם את סופרנובה אבל כן מצאתי את גילבי קלארק ב28 לאוקטובר.

Chinese Face

New member
לא ידעתי שהמועדון עוד קיים

מחוץ למועדון גם מת ריבר פיניקס.. שחקן מדהים. בכל אופן.. נחמד לדעת שהוא עוד קיים

למעלה