כריים חשמליות

• פותח הנושא ipv6
  • פורסם בתאריך

ipv6

Member
כריים חשמליות

היי,
בדירה שאני עומד לעבור אליה אין נקודת גז (מפוצלת) והדייר הנוכחי משתמש בכריים חשמליות קטנות נפרדות (כאלה ששמים על השיש).
אמרו לי שכריים חשמליות ממש חלשות.
יש מותגים טובים של כריים חשמליות שאפשר לשים על השיש (לא מדבר על אינדוקציה מובנה או משהו כזה) שרווק יוכל להסתדר אם זה? אני לא מנהל מסעדה אבל אני לא רוצה להתאבס מזה כשאני מכין חביתה

ipv6

Member
הבנתי שאם אני רוצה

כריים חשמליות טובות, אני אצטרך לכל הפחות "שקע כח" או אפילו תלת פאזי.
זה נכון?

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=837003

זה חשמלי או אינדוקציה? והאם צריך בשבילו תלת פאזי?
(יש פורום יותר מתאים לשאלות שלי)

trilliane

Well-known member
מנהל
ממליצה לך לבדוק בפורום צרכנות, הנושא עולה שם לא פעם

כדאי להתחיל מחיפוש שרשורי עבר (היו המון) בארכיון (חלונית החיפוש בסרגל הכחול בצד שמאל).

BloodyRose

New member
לי יש כיריים חשמליות פשוטות

יותר נכון, כירה אחת (או איך שלא מבטאים את זה ביחיד), וזה די והותר לשימוש ביתי פשוט (חביתות, פסטה, אורז, מלוואח....)
נכון שהבישול לוקח טיפה יותר זמן, אבל זה לא משהו משמעותי או מורגש

במשך כל ילדותי אימי בישלה רק על כיריים חשמליות

ולא נשארתי רעב.
מה שכן, חשוב בכיריים חשמליות להשתמש בכלי מטבח (סירים ומחבתות) עם תחתית שטוחה במיוחד (כזו שיש לכלי נירוסטה )ולא בכלים מאלומיניום דק בלבד שמתעקם ומתעוות בקלות כך שלא כל התחתית המעוותת נוגעת בגוף החימום ויש פגיעה במעבר החום.

burgul atidy

New member
אנחנו עם כיריים חשמליים

כיריים פשוטים
עושים הכל, בלי בעיה
&nbsp

שוּלה

New member
נראה לי שבשוודיה כמעט ואין כיריים מגז

(בעיקר מטעמי בטיחות, וגם קצת מטעמי עלויות - החשמל שלהם קצת יותר זול מאשר אצלנו)
והם לא מבשלים פחות מאיתנו, אולי אפילו יותר.
&nbsp

Freemee

New member
כיריים גז

באתי לכתוב שאלה על כיריים וראיתי שפרסמת אז אמרתי שנשאל גם.
&nbsp
האמתי השאלה לאו דווקא נוגעת לכיריים גז ויכולה גם לכיריים חשמליות אבל נשאל: האם חייבים לשים כיריים על משטח שיש? או שמותר לשים כיריים על משטח אחר (עץ/זכוכית/קרמיקה וכו') ואם כן למה לא. כי אין לנו הרבה מקום על השיש בשביל כיריים (מה שגם נקודת הגז בכלל לא נמצאת לידו) ואין לנו כסף לקנות תנור שלם עם כיריים מעל.

אין מניעה

אפשר להעמיד כיריים על כל משטח יציב. גם בהתקנת כיריים על שיש בדרך כלל עושים חורבשיש כך שהכיריים בעצם בולטות אל תוך הארון מתחת.
המחירים של תנור עם כיריים חדש ולא ממותג יוקרתי, אינם גבוהים ואם רוצים זול יותר אפשר לחפש משומש.

למעלה