כריות או לא להיות

• פותח הנושא pema
  • פורסם בתאריך

pema

New member
כריות או לא להיות

שלום לנמצאים! אחרי שמקריאה נלהבת כאן הצלתי את מכונת הכביסה שלי מפגישה עם טכנאי אחרי שקראתי כאן עצה,אני מרשה לעצמי להעזר שוב... כריות נוצות..אפשר לכבס?אפשר לייבש? הכריות שלי תפסו סרחון כלשהו ששום אוורור לא יכול להן.לא רוצה לזרוק(די חדשות)אבל האף מתלונן. עצה? תובנה?הצלה? תודה!!

rabi101

New member
רק ניקוי יבש

נוצות אסור להרטיב בשום אופן צריך רק ניקוי יבש. אפשר גם לנסות להבריש אותם עם מברשת טבולה בתוך חומץ הדרים רגיל. חומץ מדיח ריחות בצורה מפתיעה על אף שחומץ עצמו מריח לא נעים. כאשר הוא מתנדף גם הריח הרע של הבד מתנדף יחד איתו.

nickey

New member
אם אסור להרטיב נוצות,

איך הציפורים והעופות למיניהם מתמודדים עם הגשם בטבע? הרי נוצה היא נוצה..

הן לא סוחבות כמות כזו על הגב....../images/Emo6.gif

את יכולה בהחלט לכבס את הכרית בבית. אחר כך לפרום את התפרים להוציא את הנוצות לייבוש על שמיכה להפוך מעת לעת לייבש היטב בשמש ואחר כך לרכזן לתוך הציפית לתפור ולישון ..............גם זו אופציה.... אבל גם כאב ראש.......
קרוב לוודאי שלא תרצי להתמודד עם האפשרות הנ"ל נכון?........ לכן ניקוי יבש עדיף. יש מטהרי בדים עם ריחות שניתן לרסס על כיסוי הכרית .

נועם@בת

New member
הרחת פעם ציפור ../images/Emo8.gif?

חוצמזה, לציפורים יש שכבה שומנית שמכסה את הנוצות שלהן ומגנה עליהן מפני רטיבות. כשמכינים שמיכה, מנקים היטב את הנוצות וזה מסיר את השומן. לכן אם מרטיבים נוצות בשמיכה הן מסריחות ומעלות עובש.

למעלה