כרטיס

tomas123

New member
כרטיס

יש לי כרטיס של התנועה. ורציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו???

t h e windman

New member
הנחות טובות דווקא:

אתה שתי חוצות באופנת מור, ומקבל ארגז שוקולד פאן פאן, חינם, אבל רק בתנאי שתהיה מוכן לשתות שלוק טעם פלסטיק, עם ממרח כבד צמחי, שדרך אגב גם הם במתנה.

kedeman

New member
אמור לתת הנחות

בפועל הרעיון של הכרטיס לא עבד כי לפחות חצי מהתנועה לא קיבלה אותו מעולם

כחילה

New member
אז שמישהו יעשה סדר

הכרטיס שווה משהו או לא, ואם כן אז מה? למה הוא שימושי? איפה אפשר לקבל הנחות? הטבות what ever

kedeman

New member
ראיתי פעם חוברת שהיה מפורט בה

איזה הנחות אפשר לקבל בעזרתו ואיפה..... צריך למצוא אותה אולי שווה ללחוץ על התנועה שתתחיל לפרסם את הכרטיס ושתדאג שיהיה שווה משהו כי ברגע שהכרטיס יהיה שווה משהו אנשים ירצו אותו ולא סתם יתעלמו ממנו

מזמן העלו לפה דף כזה עם ההטבות של

הכרטיס הנ"ל... הממ שמרתי את זה אבל זה לא עולה לי יותר... בעע צריך לחשוב מאיפה השיגו את זה... אבל יש הנחות בכל מיני מקומות.. זה נכון.. השאלה איפה.. =)

roikeman

New member
אני מת לכרטיס כזה!!!

והדבר היחיד שאפשר לעשות איתו הוא ללכת לצופיפניק, שמוצניק או נוע"ל להגיד "אוו יש לי כרטיס של בני המושבים, תקנא, בי משקיעים ובך... לא". אבל אף אחד לא יודע באמת איפה מכבדים אותו, והחוברת הישנה כבר לא תקפה.

NKstuff

New member
הכרטיס הוא לא של בני המושבים

הוא של הנוער העובד והלומד ואנחנו - כחטיבה בנוע"ל - קבלנו גם זה הכל היה חלק מהפיקציות שפוזרו במהלך המפקד של תנועות הנוער... ככה הנועל יכלו לספור גם את החניכים שלנו בתור חניכים שלהם.

bobby6killer

New member
מגוון הנחות

-הנחה שוקולד למריחה חומי\פאן פאן -הנחה על חבלים ובזנ"טים וסנדות עקומות. ואם אתה יוצא לקורס מד"צים,הנחה על קונדומים

fate spinner

New member
אני יודע אני יודע אני יודע

אבל אני לא אגלה לכם סתם פעם חיפשתי באתר של הנוע"ל ומצאתי איזה רשימה. איבדתי אותה אבל אני זוכר חלק 15% הנחה ב"למטייל" בערך 50% אחוז הנחה לתאטרון "הבימה" (בטח ידעו שלא יהיה ביקוש רב מהקהל הזה אז לא היה אכפת להם) והנחה דומה לאיזשהו תאטרון בירושלים 25% הנחה בכניה ללונה גל זה כל מה שאני זוכר לכו תתפרעו

למעלה