כרטיס RTW

טל50

New member
כרטיס RTW

מעניין אותי לדעת אם בתקציב של 8,000$ אפשר לעשות טיול מסביב לעולם?

kogawa

New member
רציני כמו סרטן המעי הגס

היית שואלת על 4000$ הייתי אומר אפשרי אבל קשה יותר, אבל 8000? כמעט כל משפחתי עשתה את זה ובהרבה פחות, רק לי זה עלה מעט יותר מכיוון שזה היה טיול של שלוש שנים. בתמורת 300$ אכין לך טיול מתוכנן ומחירים מדוייקים יותר יובל נעמן http://www.yuval-naaman.com

נראה לי שעם מיסי הדלק היום,

זה קצת מקשה כי הם עלו בעשרות אחוזים, ורק מיסי הדלק בכרטיס הטיסה עשויים לעלות כ 500-600 $. לפני מיסי הנמל שגם הם מרקיעי שחקים. אני לרגע לא אומרת שזה לא אפשרי אבל לי זה נראה ש8000 $ יהיה צפוף, אבל זה מאד מאד תלוי איזה מדינות מכניסים ואיזה משאירים בחוץ.

מתקשה להאמין שב 2000 $

אבל שוב מאד תלוי מה יש בתוך המסלול, בחלק נכבד מן הכרטיסים שאני מכירה יש מחיר בסיסי בדרך כלל 2200 $ לערך אבל יש גם יותר זולים אבל הם מוגבלים במיילים שלהם, וכדי לחשב מחיר כרטיס לפי היעדים שאתה רוצה הם ישבו ויחשבו את המיילים ואז יתנו מחיר. יותר מיילים יותר כסף. בכל מקרה האם זה ששמעת ממנו הוא זה שמוכר לך. כי אם כן לך על זה אבל אם לא הוא המוכר לך שאל סוכן נסיעות, אבל !! הכן מסלול מראש, כי אין מחיר כרטיס למסלול אחד זהה למסלול אחר ולא כל מסלול הוא אפשרי, זכור שהכרטיס מחייב טיסה כל הזמן לאותו כיוון, משמע מערבה כל הזמן (לא ניתן לבצע חזרה ) או מזרחה כל הזמן, חלק מן הכרטיסים מגבילים במספר היעדים חלק מגבילים לפי מספר יבשות, בקיצור זה סיפור סבוך לדבר על זה בתאוריה, תעשה לך רשימת יעדים שאתה רוצה לעצור בהם ולך לסוכן נסיעות.

טל50

New member
אני לא מתכוון לעשות טיול כזה בתקופה

הקרובה, אני נעול על הטיול שלי לאירופה. סתם עניין אותי לדעת אם בתקציב כזה ניתן לטייל מסביב לעולם.

למעלה