כרטיס MMC לאיפאק 1910

danielshar

New member
כרטיס MMC לאיפאק 1910

יש לי כרטיס 128M אבל רוצה עוד 128M. ראיתי שכרטיס MMC זול יותר מ-SD. אם אני רוצה להשתמש בכרטיס רק כדי לשמוע MP3 האם אני אני יכול לקנות MMC שהוא יותר זול. נדמה לי שהוא צריך להתאים למכשיר.

2cookie

New member
קבל עצה ידידותית.

קנה לך SD של חברה ידועה- סאנדיסק לא עד כדי כך יקרים והאמינות מובטחת. אתה לא רוצה להיתקע עם חתיכת פלסטיק אחרי שבוע.

castroman

New member
דווקא הכרטיסים של סאנדיסק

נחשבים לאיטים יחסית - ואם הכרטיס ישמש לMP3 אז MMC יכול להספיק.

2cookie

New member
זה עדיין לא DANE ELEC וכל החרא

הזה. הבעיה היא שMMC מפירמה נורמאלית לא ראיתי בכלל והייתי מעדיף סאנדיסק גם אם הוא איטי יותר מMMC, למרות שקשה לי להאמין כי MMC איטיים יותר מכל SD אחר. וכשיקרה משהו לכרטיס שלו ולא יהיה מי שיטפל בו הוא יבוא בטענות אליך

castroman

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל איך אתה יודע לאיזה חברה הוא מתכוון
שנית לMP3 - שוב זה מספיק, לא מדובר פה על התקנת תוכנות או הרצת סרטים כבדים דרך הכרטיס.

2cookie

New member
אז למה בכלל הזכרת את הביצועים

הנמוכים של סאנדיסק?
וזה טוב לMP3 כל עוד הכרטיס מתפקד... ואני אחזור על זה- הוא ציין MMC זול ואני יכול ישר לדעת שהכרטיס לא ממותג.

slavah

New member
יש לי MMC של מותג מוכר PQI

קודם כל הוא יותר אמין מSANDISK וזה בדוק מבחינת המהירות הוא הכי מהיר מכל הכרטיסים אשר בדקתי ותאמינו לי בדקתי הרבה כרטיסים MMC ו SD. ובעצם הבדל בין SD ל MMC ש SD מוגן ממחיקה מקרית. דבר כזה עוד לא קרה לי.

2cookie

New member
PQI? לא שמעתי עליהם...

וגם לא שמעתי עליהם יותר מהמלצה אחת, שגם אותה שמעתי הרגע ממך
וקצת קשה לי להאמין שMMC מהיר יותר מSD... צריך לעשות benchmark ולא ללכת לפי תחושה.

slavah

New member
אכן יותר מהיר :)

אני לא אומר לפי תחושה אלא לפי בדיקות פעם עשיתי טסטינג לזיכרונות הסטרוקטורה של MMC וSD דומה הבדל הגנת נתונים בעצם זה תוספת בSD . לגבי חברה PQI היא אחד החברות האמינות בFLASH MEMMORY בארץ אני מסכים איתך היא לא פופולרית כמו סאנדיסק אבל בכל זאת מוכרים מותג זה . אני קניתי בשקם אלקטריק חיפשתי הרבה אבל מצאתי בסוף. ועוד משהו פה בארץ לא הולכים על משטוב אלא על משהכי מפורסם כמו סאנדיסק ולא בהחלת הכי טוב.

למעלה