כרטיס 4GB - עדכון

paqpaq

New member
כרטיס 4GB - עדכון ../images/Emo221.gif

אחרי דילמות בין 2 ל-4 ג'יגה וחששות שאולי הפוקט וכרטיס של 4 ג'יגה לא ממש יסתדרו, בסופו של דבר הלכתי על הכרטיס הזה, והיום הוא הגיע. אני שמחה לבשר שהפוקט עובד איתו מצוין - לא נתקלתי בשום בעיה. (ומדהים איך שפתאום יש ה-מ-ו-ן מקום לכל הסדרות שלי...) (אוטוטו) סופש נעים, טלי.

AYELET1

New member
התחדשי! באמת רציתי לשאול מה

את שמה שם ש-2 ג'יגה קטן...

paqpaq

New member
סדרות...

את כל מה שאני מכורה אליו קשות... וחוץ מזה העמסתי עליו עוד כל מיני מסמכים ודברים שלא קשורים לפוקט, שנוח לי שיהיו שם (אבל בקטנה - הרוב המוחלט הולך למדיה). (והאמת היא שגם עם המפות של tomtom, למכשיר יש זכרון לא רע של חצי ג'יגה, ככה שאת רוב התוכנות העמסתי על ה-ipaq file store)

שמחה גדולה

הזמנתי מאותו מקום יום אחרייך, אז אני שמח לראות שזה מגיע כל-כך מהר. אגב - לגבי הטומטום (כשכותבים את זה בעברית זה נותן מושג יותר טוב על מה שאני חושב על התוכנה הזו) את יודעת שאת יכולה להעתיק את התיקייה ואחר כך למחוק אותה? קראתי על כך באיזה שהוא פורום ולפתע התפנו לי עוד ג'יגה וחצי. יום טוב

erezstr

New member
הנה הלינק להמלצה של דני

הנה הלינק לדרך בה ניתן לפנות את הזכרון הפנימי של ה- 5940. באדיבות הפורום השכן ארז

erezstr

New member
אופסססס

http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=pocketpc;action=display;num=1168118614;start=4

Y. Welis

New member
נשמע טוב, אבל קצת מעבר למחיר

של 2 כרטיסי 2 ג'יגה של אותה חברה (91-95 ש"ח לאחד). מניח שבקרוב גם זה ירד.

למעלה