כרטיס שחקן?!

YoNaTaNy

New member
כרטיס שחקן?!

ממש מעצבן... היום דובי אמר לנו שכדי להתחרות צריך כרטיס שחקן. למה בדיוק צריך לשלם עליו 70 שקל ובנוסף את העלות של התחרות? קצת מוגזם ומרגיז. אפשר לשאול מה ההתאחדות תורמת למען הסקווש בארץ? אני חושב שממש כלום. תודה, יונתן.

oferbar

New member
לאיזו שאלה?

למה צריך כרטיס שחקן? או מה ההתאחדות תורמת? אני לא יכול לענות בשם ההתאחדות כי אני לא חבר הנהלה. אני רק מריץ את הפורום ואת האתר בהתנדבות. אבל אני יכול גם להגיד לך שגם חברי ההתאחדות עובדים בהתנדבות, פרט אולי לתומר גורסקי שמקבל משהו סמלי על עבודת רכז הספורט. למיטב ידיעתי, להתאחדות אין כמעט כסף היום, וכידוע לך בלי כסף אי אפשר לעשות כלום. לכן אני חושב שכל מה שהאנשים האלו עושים כן חשוב מאד לקידום הספורט ולעתידו בארץ. ישנן פעילויות מתוכננות שחשוב שיהיה מי שידחוף אותן, למשל שיתוף פעולה עם משרד החינוך והגברת המודעות לסקווש. ארגון פעילויות במועדונים וגיוס מדריכי סקווש למשל כמו שעשו בראשון לציון. קידום הספורט במדיה כגון הסופר ליג, פרסום במגזינים וכולי. כל זה לצערינו לא מספיק, ועדיין חסרים הרבה אנשים שיעזרו. לכן אני אישית חושב ש 70 שקל זה לא כל כך נורא לתרום למשהו שחשוב לתמוך בו. לצורך השוואה, קח איגודים אחרים, למשל איגוד הצניחה הישראלי שאני גם חבר בו וגם הייתי חבר הנהלה. שם חייבים לשלם דמי חבר שנתיים של 300 ש"ח בשביל הזכות לצנוח באופן רגיל. לכן צריך לקחת כל דבר בפרופורציה, ולוא דוקא להסתכל על העלות המיידית שלו...

oferbar

New member
מה בדיוק?

יתקיים בערב בפארק המים של רעות. לא יודע איפה זה, לא הייתי שם. תתקשר אל: רון - 051-877387 , תומר - 058-626765 וספר מה קורה. תודה

למעלה