כרטיס רכבות לטוקיו

semuelf

New member
כרטיס רכבות לטוקיו

שלום לכם. קיבלתי תשובות סותרות, ואני צריך תשובה ממישהו שהיה ומכיר. כרטיס רכבות JR לשהות בטוקיו, שווה? בהתחשב שמדובר על שלושה שבועות, שאני הולך לנסוע פעמיים-שלושה גג כל יום, (לא הולך לחרוש את טוקיו כל יום. יש לי שלושה שבועות) ובתחילת התקופה אני נוסע מנריטה לטוקיו ובסוף התקופה לקיוטו. ובהתחשב שכרטיס לשלושה שבועות עולה בסביבת ה-500 דולר. שווה? תודה.

GnomeBubble

New member
נראה לי שבמקרה שלך לא

ניסית את מחשבון-הרכבות? כמובן שלכל זה אתה צריך להוסיף את המחירים של התחבורה הציבורית בטוקיו, אבל אין לי מושג כמה הם עולים. אני לא חושב שביחד עם הכרטיסים לקיוטו (וחזור?) זה מצדיק את ה-JR Pass.

Tenguy

New member
אם יש גיחות קצרות לפרברי טוקיו - כן

נסיעות מקומיות בכל קווי הרכבת העילית (שינג'וקו, אקיהבארה, הראג'וקו, ושאר המקומות במרכז)זה משהו כמו 10 דולר ליום. קח בחשבון את מיקום המלון שלך, כי אם הוא אפילו קצת מחוץ למרכז, ולא קרוב לקו יאמאנוטה, אתה צריך להוסיף עוד את העלות מן המלון למרכז (הלוך ושוב). אתה פשוט צריך לעשות מיפוי של המקומות שאתה רוצה להגיע ולעשות חישוב משוער של העלויות... אבל אם אתה מוסיף באותם שלושה שבועות גם גיחות אל מחוץ למרכז ואל פרברי טוקיו, כמו KAMAKURA (אתר כמעט חובה), או לסטודיו ג'יבלי ב-MITAKA (הרי אתה חובב מאנגה/אנימה), או לרובע ההיסטורי ב-SHIBAMATA, ומקומות טיפה יותר רחוקים כמו OMIYA או NIKKO - העלות כבר מגיעה (ועוברת) מחיר ה-JR PASS.

Satou

New member
מתי אתה טס?

בלי קשר לנושא, סתם מעניין אותי לדעת :)

Hahauesama

New member
אם אתה מתכוון לנסוע לקיוטו

בסוף הטיול, אני מציעה לקנות JR-PASS של 7 ימים שמחירו 28,300 ין. (כלומר להשתמש את ה-PASS לטיול לקיוטו ורכבת לנאריטה לטיסה חזרה) ושאר הימים אפשר לקנות כרטיס חופשי יומי או כרטיס רגיל. רכבת אקספרס נאריטה -טוקיו עולה 2,940 ין לכיוון אחד. רכבת מהירה שינקאנסן טוקיו- קיוטו עולה בין 12,710 ל-13,520- ין (תלוי בסוג מושב וסוג רכבת )לכיוון אחד. אם אתה קונה כרטיסים רגילים, יעלו לך כ-29,000 ין. אגב, הדרך הכי זולה לנסוע מטוקיו לקיוטו היא לנסוע באוטובוס. המחיר מתחיל מ-3,900 ין לכיוון אחד. אבל הנוחיות בהתאם למחיר. ובנוסף, מנאריטה לטוקיו אני ממליצה לנסועה בלימוזין-באס. הוא עוצר גם במלונות גדולות נוסף לתחנות רכבת כמו טוקיו, שינאגווה, שינז'יוק וכו'... האתר גם באנגלית. http://www.limousinebus.co.jp/ נסיעה טובה! סליחה על העברית האילגת...

semuelf

New member
מידע יקר

איזה סליחה על העברית, סוגד לך! אחלה מידע! מה שנראה לי שאעשה זה שלא אקנה כרטיס לשהות בטוקיו. אחרי טוקיו אני נוסע לקיוטו וממשיך לטייל משם. אם הנסיעה לקיוטו עד הנסיעה חזרה לטוקיו יכנסו לי יפה בכרטיס אחד של שלושה שבועות, אני אקנה אותו. אם לא, אני אקנה כרטיס של שבועיים, ואסע לקיוטו באוטובוס. (הבנתי שיש אוטובוסים שנוסעים כל הלילה. טוב, זה כמו מהמרכז לאילת) הגיוני לא?

Ryo

New member
אם אני זוכר טוב

רשמת שאתה מתכוון לבקר גם בהירושימה נכון? קח את הירושימה לדוגמא, אם אתה מתכוון לבקר רק בהירושימה (אני יודע שאתה מתכוון לבקר גם במקומות אחרים, אבל רק לדוגמא) אתה תצתרך לשלם 18550 יין לכל כיוון. זה מביא אותך ל 37100 יין (אני חושב שאם אתה מפרק את הנסיעה למספר יעדים על קו טוקיו - הירושימה וקונה כרטיסים נפרדים זה מיקר טיפה את המחיר, אני לא סגור על זה). אני משער שאתה כן תבקר בניקו, האקונה, קמאקורה, אולי ליד פוג'י, אם אני לא טועה גם הזכרת את שיזואוקה נכון? תוסיף לזה גם נסיעות בתוך טוקיו (ברכבת! לא בתחתית) ונראה לי שאתה תגיע לאיזור ה 500 דולר. אז אולי שווה לך כן לקנות את הכרטיס ל 3 שבועות, זה גם יחסוך לך את ה 60 דולר רכבת משדה התעופה - טוקיו - שדה התעופה ויתן לך יותר גמישות (אם פתאום מתחשק לך לבקר בדיונות החול בטוטורי! או להצפין לאאומורי או לבקר במחוז נאגאנו המדהים). כמובן, שאם אתה לא לחוץ בזמן, ולא אכפת לך להסחב באוטובוסים או רכבות לא מהירות, זו גם אפשרות שאתה יכול לקחת בחשבון. ואם כבר הזכרתי את נאגאנו - אם אתה חובב טבע ונופים, אני מאוד ממליץ לך על קארוייזאווה ושינשו (קאמיקוצ'י). שמורת הטבע של שינשו פתוחה במשך 4 חודשים בשנה (פחות או יותר) וזה איזור פשוט מדהים ביופיו, האלפים היפנים). טנגאי - שיבאמאטה :) I am impressed! היית במוזיאון של תורא-סן :)

למעלה