כרטיס קול

דידו32

New member
כרטיס קול

שלום לכולם :) אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני (הבנתי שפנימי מעמיס מידיי על המחשב ומאיט את כל תהליך ההקלטה?) אבל - התקציב שלי מאד מוגבל - עד 1000ש"ח. רציתי לשאול אם יש סיכוי למצוא משהו במחיר הזה או שאני קצת אופטימית מידיי? אני כמובן מוכנה להתפשר על יד שניה. בינתיים לא מצאתי בלוחות יד שניה משהו רלוונטי.. האם יש המלצות מיוחדות? דברים שאני צריכה לדעת לפני שאני קונה? וכמובן - אם מישהו פה מעוניין למכור- אשמח. תודה רבה ויום טוב

דידו32

New member
מה אתם אומרים על זה?

presonus firebox מחר: 1000 מצב הציוד: שמור אתר אינטרנט מצורף: presonus.com/product מספר כניסות: 4 מספר יציאות: 6 עומק ביט - תדר דגימה: 24 ממשק: PCI, USB, FIREWIRE ?: firewire מיקום בארץ: north

דידו32

New member
סליחה שזה בחלקים...

גיליתי שיש באקט מוסיקלי הרבה שמוכרים. תוכלו להתיחס לדגמים ולתת חוות-דעת? 1. presonus firebox (זה שכתבתי למעלה..) 2.M-AUDIO FireWire 410 - with M-Powered Suppor 3.UAD1-e + Mix Essential Bundle 4.RME HDSP 9632 Hammerfall DSP 5.Delta 66 7.m - audio 8.RME 96 52 9.R.M.E FIREFACE 400 10.motu828 MK1 11.TASCAM US-144 טוב.. יש שם עוד כמה שפורסמו בימים האחרונים, נסתפק בזה.... תודה רבה!

amber g

New member
קצת סדר

אם תגדירי מה בדיוק את מחפשת בכרטיס יהיה קל יותר להמליץ. א.כמה כניסות את צריכה? האם את צריכה להקליט כמה דברים במקביל, או רק מקור אחד בכל פעם? ב.מה את מקליטה בעיקר? האם את מקליטה בעזרת מיקרופון קונדנסר? אם כן את צריכה כרטיס שמספק פאנטום. ג.כמה יציאות את צריכה? כמה יציאות לאוזניות? ד.האם יש לך חיבור firewire למחשב?

דידו32

New member
אני כ"כ ירוקה בתחום..

שאני אפילו לא יודעת לענות על השאלות האלה.. הפרוייקט הנוכחי שלמענו אני מתחילה את בניית האולפן הוא כתיבת מוסיקה לסרט, הכל מידי. אבל, אם כבר אני מתחילה עם זה - אני ארצה בעתיד להקליט שירים שלי, כלומר - בטוח שאצטרך גם אאודיו בהמשך. סליחה.. אבל לא יודעת מה זה firewire... :( האם זה מקל על ההמלצה..?

CKYbeer7

New member
פיירוייר זה סוג חיבור למחשב

כמו USB רק של חברת אפל והרבה יותר מהיר.

bigmm

New member
תיקון

תיקון, לא שייך לחברת אפל, את יכולה להשיג כרטיס כזה בכל חנות מחשבים/ אלקטרוניקה גם אם אין לך מחשב אפל, דרשי כרטיס פייר וויר.

אחי...

בחיית אם אין לך מושג אל תכתוב סתם! אתה רק מבלבל אנשים ככה חיבור פייר וויר הוא חיבור סטנדרטי בכל סוגי המחשבים , הוא פשוט יותר מהיר כיום יש שני חיבור עיקרים בשוק 400 שנמצא כמעט בכל מחשב חדש , ו800 שבד"כ צריך להזמין במיוחד בכל מקרה , כרטיס פשוט לא עובר את המאה מאה חמישים שקלים וניתן להשיג אותו בכל חנות מחשבים

HeavenlyB

New member
האמת שהוא לא רחוק מהאמת

אפל הייתה המפתחת הראשית של הפיירוויר. חלק יגידו שהפיתוח הוא כתגובה ליו.אס.בי וחלק יגידו שזה נועד להחליף את הסקזי. מה שכן, אפל נטשה את הפיירוויר בחלק מהמחשבים הניידים שלה. המהירות של יו.אס.בי 2 הוא 480, לעומת 400 של הפיירוויר, למרות שעכשיו יש פיירוויר 800, שכמו שהשם מרמז, הוא יותר מהיר. הכרטיסים של מ-אודיו עד כמה שידוע לי עובדים במהירות 400. אני לא יודע אם זה ישנה אם תשיג כרטיס פיירוויר 800, כי הכרטיס קול צריך לתמוך במהירות הזאת כדי לנצל את הכרטיס.

מסכים איתך

אבל הוא גרם למי שקורא להבין שאין פייר וויר על מחשבי פיסי חיבור ה800 גם שונה מהחיבור של ה400 (למרות שיש מתאמים)

CKYbeer7

New member
חברת אפל פיתחה את תקן FireWire בשנת 1995.

כיום יש את זה בכמעט כל מחשב חדש.

קודם כל מתנצל על ההתנפלות

יש פה מספיק אנשים שסתם זורקים דברים לאויר בגדול מה שאמרתי שייצרת אווירה בדברך שבמחשבי פי סי אין פייר וויר

alt loc

New member
עצה ובחינם

לא קונים יד שנייה בחיים חוסכים עוד חודש וחדשיים וקונים חדש את לא יכולה לדעת בחיים מה עבר על הכרטיס ולא רק כרטיסים הכל בכללי הכי טוב שיהיה חדש ויהיה אחריות !!!! חשוב מאוד בהצלחה לך !

למעלה