כרטיס קול?

CKYbeer7

New member
כרטיס קול?

יש לי לפטופ. הגעתי למצב שבו אני לא מסופק מהכרטיס קול שלי. צריך כרטיס קול חיצוני. איך בוחרים? מה הפרמטרים? מה המחירים? אפשר להגיע בכלל לאיכות סבירה עם כרטיס חיצוני? ועוד שאלה. יש בעיה נורא מוזרה בכרטיס קול כרגע. הוא כאילו מתכבה כששום דבר לא מנתגן ואז כשאני מפעיל משהו לוקח לו 5 שניות עד שמופיע הסאונד. ובנוסף יש רחש מוזר כזה בתדר גבוהה שמופיע ונעלם. וכשאני בקיובייס הוא מתבטא גם בזה שהמד הזה שקופץ - טיפה קופץ למעלה ולמטה. זאת אומרת שאני לא סתם שומע, אלה באמת יש איזה רחש. מה זה יכול להיות?

אתה משתמש בכרטיס

שנמצא און בורד?? אם כן אל תתפלא שתה לא מרוצה ושיש לך רעשים....זה טיבם של כרטיסי קול שאינם מיועדים לאודיו העיקוב מגיע מלייטנסי גבוה עקב השימוש בכרטיס קול שלא משתמש בכוח מחשב כדי לעבד נתונים מהר יותר ובקיצור....אתה חייב כרטיס חדש כרטיסים חיצוניים בימינו נותנים מענה מעולה לצרכי אודיו , הבעיה שיכולה להיות היא עם המחשב הנייד....הוא חזק מספיק? מה המפרט שלו?

CKYbeer7

New member
טושיבה דואל קור 2G ראם

אני משתמש כרגע בכרטיס און בורד. ואני לא מדבר על לייטנסי. מצאתי שהבעיה מתעוררת רק כשאני מחבר מיקרופון או אוזניות קצת יותר איכותיים. זה מוזר. בכל מקרה, איך אני בוחר כרטיס קול כזה?

יש לך

פיירוויר במחשב? אם כן מצבך מעולה כי הכרטיסים שנתמכים בפיירוויר הם לגמרי עדיפים בשבילך. מה שאתה צריך לחשוב עליו הוא כמה המחשב "נפגע" מבחינת כוח שהכרטיס נכנס אליו וזה הכי קרוב לאו בורד שתמצא לגבי הדגמים והחברות....אני הייתי מחפש RME יש להם גם כרטיסים כאלה (שכוללים מאיצים) וגם כרטיסים ממש לניידים (שמתחברים לסלוט שלך בנייד) צריך לבדוק

CKYbeer7

New member
כן יש לי פיירוויר

ולגבי פרמטרים יותר ספציפיים? אני ממש לא יודע איך להתחיל לחפש.

?

על איזה פרמטרים ספציפים אתה מדבר? אמרתי לך את שם החברה RME תבדוק במויזיק שופ (באינטרנט כמובן) ואם יהיו לך שאלות עדיף שתשאל את המוכרים שם , הם מעולים ומבינים ממש טוב את המכשירים שהם מוכרים

CKYbeer7

New member
אני לא יודע איזה פרמטרים יש להם

איך יודעים שכרטיס מסויים יותר טוב מאחר? זאת חומרה. לחומרה יש מפרט. זה פורום קיובייס? אני ציפיתי לקצת יודע הפגנת ידע. לשאול אות המוכרים זאת העצה הכי טובה שאפשר לתת?

מה שאמרתי

יש מפרטים זה ברור, אבל גם אם אני אגיד לך ש192 קה"צ על 32 ביט זה מעולה זה לא יעזור לך מה שאמרתי זה שתקנה RME חברה מעולה שכל הכרטיסים שלה בסטנדרט מאוד גבוה , ככה שאין סיכוי ליפול איתם ספציפית איזה אחד , תלוי בהעדפות שלך - כספית , ורעיונית מול האולפן שלך איך זה ?

CKYbeer7

New member
אני לא רוצה משהו מקצועי ממש

ובוא נגיד שלשלם מעל ל800 שקל בשביל כרטיס קול לא ריאלי בשבילי כרגע. גם ככה אני לא מתכנן לפתוח אולפן ביתי בנתיים. רק לעשות שוטיות בקיובייס. פה ושם להקליט משהו עם מיקרופון או גיטרה. בדקתי בחנות שהמלצת. המחירים לRME מתחילים הרבה יותר גבוהה מהתקציב שלי.

אני חייב לומר משהו

תקשיב אתה כבר שעה אומר שהפורום אמור לתת עזרה מקצועית , אבל את הדבר הכי חשוב שכחת שאתה לא מקצועי! ואם זה התקציב שלך היית חייב לציין את זה בהתחלה! אני מנסה לעזור אבל ב800 שקל אתה לא תמצא איכות! הדבר שתמצא הוא הפשרה הכי סבירה! חפש כרטיסי MAYA או EMU זה בערך המחירים שאתה מדבר עליהם בהצלחה אם יש לך דגמים ספציפים שאתה מתעניין בהם אתה מוזמן לשאול

CKYbeer7

New member
לא אמרתי שאתם לא מקצועיים

סתם לא מפרטים יותר מדי. אמרתי שאני לא מבין כלום בכרטיסי קול.

מה שרציתי לומר

זה שהיית צריך לציין שאתה מחפש כרטיס קול לא מקצועי , ככה מהתחלה היינו מכוונים אותך נכון יותר ולא מבזבזים לך ולנו את הזמן :) כפיש? בהצלחה

אני משער שהתכוונת

בין מקצועי ללא מקצועי מדובר בעיקר בחומרה של הכרטיס זה שיש לו 24 ביט ו192 קה"צ , אומר שהוא בסטנדרט גבוה , אבל לא מעיד על איכותו מעבר לזה יש כרטיסים עם האיכות הזאת ב1000 שקלים ועם "אותה האיכות" ב10000 שקלים בדרך כלל הדרך הטובה ביותר לדעת אם כרטיס הוא באמת טוב , היא דרך המלצות ומשמע אוזניים , כל השאר נשאר לאזור הטעם האישי RME שאותם אני מציין הרבה הציבו רף מעולה גם לכרטיסים הזולים שלהם , ולכן אני תמיד ממליץ עליהם בחום

nir3004

New member
ASIO2ALL

או asio4all לא סגור על השם .. תריץ חיפוש בגוגל תוריד , תתקין , תגדיר בקיובייס.. לפי הבנתי אתה לא מקליט . אז זה יהיה בסדר בשבילך . זה דרייבר שפשוט מסדר את העכבה והופך אותה לכמעט אפסית

CKYbeer7

New member
בDevice manager אצלי

הmaster asio drive מוגדר בתור asio4all v2 . אגב גיליתי שהצליל הזה מופיע רק כשאני משתמש באוזניות טובות או מחבר מיקרופון איכותי. כשאני נשאר עם ציוד שוק הכל בסדר. ואני כן מקליט.

למעלה