כרטיס קול

supsup

New member
כרטיס קול

שלום לכולם, התחלתי לפני חצי שנה לכתוב מוסיקה אלקטרונית, לאחרונה כתבתי כמה דברים חדשים, והחלטתי ללכת על כרטיס קול חדש ( בגלל כמה בעיות שהופיעו אצלי ). אני צריך כרטיס קול, שיהיה עם חיבור MIDI ( שאני אוכל לחבר את האורגן ), אם אפשר שיהיה לו חיבור בננה או כל דבר אחר לחיבור גיטרה. שכמובן הסאונד שלו יהיה מעולה.. תקציב: עד 500 דולר ( אני יודע שזה קצת, אבל נראה לי מספיק להתחלה ). בין היתר, הסתובב לינק פה לM-AUDIO, מה אתם אומרים עליו? http://www.m-audio.com/products/en_us/FireWire410-main.html תודה מראש! ( טיפים לחיפוש אחר כרטיס קול יתקבלו בברכה )

Mike A

New member
אממ

קח MOTU UltraLite אם לא מספיק לך כסף, ה M-Audio גם יהיה טוב.

supsup

New member
תודה רבה + שאלה :)

תודה רבה קודם כל, תוכל להסביר לי מה ההבדל בין הMOTU לבין הM-AUDIO. ועוד שאלה אחת ( מצטער על הבורות ), האם לM-AUDIO שהצגתי, יכול להתחבר חיבור בננה של גיטרה?

Mike A

New member
ישמע יותר טוב

M-Audio ידועים בסאונד הלא ממש מעולה שלהם. אבל יש מצב שלא תרגיש גם.

CrazyOded

New member
הייייייי לי יש Ultralite

הוא די יקר, עלה לי בזמנו 5000 ש"ח אבל הוא נותן תמורה השאלה היא האם הבחור צריך את כל מה שהUltraLite מציע

zoomout

New member
אם אתה מכיר

את המפיק\זמר השוודי Basshunter שאחראי על השיר Botten Anna ואתה אוהב את הסאונד שלו,אז שתדע שכל האלבום שלו הוא עשה על ה 410 של m-audio ותוכנת FL studio....בשביל מוזיקה אלקטרונית זה לא כל כך משנה גם כי רוב המוזיקה שאנשים שומעים אם זה בבית או במועדונים זה mp3,ככה שאף אחד לא ירגיש בהבדלים....אם אתה יוצר מוסיקת עולם או lounge או קלאסי,רק אז אתה חייב ציוד יקר...טראנס ופופ אלקטרוני אפשר ליצור גם עם m-audio....

supsup

New member
וואלה טוב לדעת

בעיקרון אני הולך יותר ללכת על מוסיקת טראנס ופופ... אבל לפי שאמרו פה, אני רוצה לדעת אם אפשר לבטוח בכרטיס הזה, כלומר, יש עליו המלצות? או שיש לו מתחרים בקטגורייה שלו ( מפרט דומה / מחיר )? יותר או פחות טובים. אמרו שM-AUDIO ידועים בסאונד הלא משהו שלהם? מה זאת אומרת? איזה חברה יש סאונד כן משהו ( ביינתים לצורך השוואה ).. כמובן, מצטער על הבורות. תודה ענקית מראש!

Mike A

New member
M-Audio

שמע, זה זול והמחיר בהתאם. דברים יותר טובים יעלו יותר. פשוט ככה. חוצמזה, רוב הסיכויים שלא תרגיש שהסאונד לא משהו. אל תדאג. זה סתם משהו אישי שלי נגדם

nikkush

New member
RME HDSP9632

RME הכרטיס הכי איכותי שיש ממירים הכי איכותיים אם תרצה להקליט גיטרות\ווקאלים\סיניטים או כל מה שעובר לך דרך הצמות האיכותיות ולייטנסי בודאי שלא יההיה הדגם שרשמתי הוא הסטנדרט בשבילך.. אבל אתה יכול ללכת יותר רחוק ולקנות את הFIREFACE ואתה מקבל איתו את הממשק החיצוני המגניב ויותר יציאות\כניסות.. בקיצור דגם יותר חדש ומורחב

nikkush

New member
עוד משו איכותי ביותר שאני יכול להמליץלך לבדוק

ממשק חמוד נוח קומפקטי ואיכותי ביותר Konnekt24D

supsup

New member
אוקיי תודה אבל

אני לא ממש יודע איך להשוות בינו לבין הM-AUDIO? האם מישהו התנסה עם הכרטיס קול?

למעלה