כרטיס קול מתאים

GAGNOV

New member
כרטיס קול מתאים

שלום לכולם , אני משתמש בקיובייס לצורכי יצירת מוזיקה אלקטרונית , כרגע אני יוצר את המוזיקה רק במידי זאת אומרת (ללא הקלטת האודיו , גיטרה וכו' ) , הכל מנוגן מVST'S שהתקנתי בקיובייס , בקיצור אני רוצה להקליט את המידי שאני מנגן באיכות מקסימלית ( שיצא תוצר באיכות סאונד מקצועית ) . השאלה שלי היא איזה כרטיס קול אני צריך לצורכי הקלטות מידי מתוך הקיובייס ואם בכלל יש הבדלים באיכויות ההקלטה של כרטיס קול פשוט (של מחשב סטנדרטי כמו שיש לי כרגע) לבין כרטיס קול חיצוני שאני רוצה לקנות למטרת הקלטת המידי . תודה מראש

GAGNOV

New member
הכוונה העיקרית

הכוונה שלי להפוך את מה שניגנתי בערוץ הMIDI לרצועת קול שתיכנס לערוץ האודיו ושיהיה באיכות מקסימלית .

HeavenlyB

New member
אין הבדל, הכל נעשה בתוך המחשב

ללא קשר לכרטיס הקול - במקרה שלך.

GAGNOV

New member
אני חושב שהבנתי אותך HaevenlyB

זאת אומרת שאם אני יקליט את המידי שכתבתי בקיובייס (עם צליל שטענתי מ-VST פנימי) יהיה באותה איכות בין אם אני יקליט אותו דרך כרטיס קול פשוט של מחשב רגיל ובין אם אני יקליט אותו כרטיס קול מקצועי ? שזה אומר שרק אם אני רוצה להקליט כלי נגינה חיצוני כמו גיטרה וכו' אז כרטיס קול מקצועי יהווה את ההבדל בהקלטה . אני צודק ?

juval79

New member
באיזה סכום מדובר, תקציב=

בכל מקרה הייתי הולך על כרטיס פנימי, זאת אומרת שתוכל לחבר אותו ישירות ללוח אם כך תקבל חיבור הכי יציב והכי מהיר (כל זאת כמו שכתבת שיצירותך הם על מידי בלבד בעבר היה לי כרטיס מעולה וזול מומלץ מאד נקרא- Audiophile 192 של m-audio

למעלה