כרטיס צהוב

pifin

New member
כרטיס צהוב

שלום לחברי הפורום, אני חבר חדש, וקודם כל ברכות על הפורום המעניין. ועכשיו שאלה: באליפות העולם האחרונה שמעתי את שדרי היורוספורט מציינים שאחד השחקנים כבר קיבל כרטיס צהוב (רוני כמובן) הבנתי שמדובר באזהרה על התנהגות לא נאותה. מישהו יודע קצת יותר פרטים על העניין, כגון איזה עונש מקבלים ומהי בדיוק התנהגות לא נאותה. רוני למש סינן "שיט" והשופט לא אהב את זה והזהיר אותו

9ball master

New member
כרטיס צהוב.....

בסנוקר אין כזה דבר כרטיס צהוב, זהו מושג מכדורגל שהשדרנים "השאילו".... מה שכן יש בסנוקר זה חוקים לגבי התנהגות בלתי הוגנת החוק אומר ששחקן שמתנהג בצורה בלתי הוגנת לדוגמא מושך זמן או מסרב לשחק וכו' או שאם לדעת השופט השחקן מתנהג בצורה לא מכובדת, השופט רשאי להכריז על הפסד של פריים ובזאת הוא מזהיר את השחקן כי אם התנהגות שכזאת תמשיך אז הוא יפסיד את כל המשחק. במעמדים מכובדים שכאלו וכאשר מעורבים שחקנים ברמה שכזאת, בדרך כלל השופט רק נותן אזהרה ולא פוסק הפסד של פריים.

רוני עשה זאת כמה וכמה פעמים...

בכך שהוא שם מגבת לבנה על ראשו ... זה באמת לא היה יפה מצדו לעשות ...

drums123

New member
יענו בזמן שהשני "מנקה" את השולחן?

באמת לא ידידותי

Anin17

New member
אני חושב שהוא אמר שיט אחרי החטאה

חשובה שסיכנה לו את אחד הפריימים האחרונים בחצי הגמר נגד דוט באליפות השנה

drums123

New member
נצל"ש הייתי היום בלינקולן ת"א, ואני

חייב לציין שלדעתי השלוחנות ריילי שם 10 פיט ממש מפולסים טוב, הרבה יותר טוב מכל השולחנות שיחקתי עליהם עד היום.. שיחקתי עם אח שלי הקטן (11) ותשמעו יש לו עתיד, רק צריך להוריד אותו מהקטע של לשחק סנוקר עם מקל ביליארד, אבל חוץ מזה, די ניסה לתת לי פייט

Anin17

New member
עוד נצל"ש

הייתי היום במועדון שנקרא SEVEN בעיר העתיקה בב"ש אחרי המון זמן שלא הייתי שם בגלל שגבו דמי כניסה השולחנות מתנדנדים, על כל הבדים של השולחנות יש חורים מסיגריות ובחלקם חורים רציניים אף יותר המקלות עקומים בצורה זוועתית, כשאתה מגלגל אותם רואים שניסו ליישר אותם בעבר הטיפים היו מפלסטיק שחור בקיצור ברחתי משם

Anin17

New member
אני חושב שנפתח פינה במאמרים

שתיקרא סקירת מועדונים מה דעתכם?

Anin17

New member
../images/Emo41.gifכל מי שרוצה לפרסם סיקור על

מועדון/ים מוזמן לשלוח את הסיקור אליי או אל שגיא במסר ואנחנו נדאג לפרסמו בקטגורייה

למעלה