כרטיס פתוח לשנה

Orit Ne

New member
כרטיס פתוח לשנה

שלום, אני עומדת לרכוש כרטיס פתוח לשנה לארגנטינה וחזרה דרך מקסיקו בקונטיננטל איירליינס. בסוכנות הנסיעות אמרו לי שאני חייבת לספק כבר עכשיו תאריך חזרה, וכי כל שינוי בתאריך, לאחר תחילת הנסיעה, יחייב אותי ב - 100 דולר. הבעיה היא שאין לי מושג אם אחליט לחזור אחרי 4 חודשים או חצי שנה או אף יותר, מה שמבטיח באופן כמעט ודאי שאאלץ לשלם את מחיר השינוי. מה שמוזר לי הוא שאני צריכה לספק תאריך חזרה למרות שמדובר בכרטיס פתוח. האם הדבר הכרחי תמיד, או שמדובר בדרישה ייחודית של חברת התעופה (או בגחמה של הסוכנות)? תודה!

sailor

New member
כל חברות התעופה

דורשות תאריכים מראש, אבל רובן מאפשרות שינוי אחד לכל קטע בחינם. זה שווה בדיקה כי עלות השינויים יכולה לעלות על ההפרש בעלות הכרטיס. נוסף לכך, במקרה של כרטיס נייר עלולים לבקש תוספת על שינוי בכרטיס עצמו, בעוד שעל שינויים בכרטיס אלקטרוני אין חיוב כזה. בררי מראש מה המועד הרחוק ביותר בו ניתן לקבוע את החזרה, זה יכול להשפיע על העלות הכוללת של הטיסות (רצוי כמובן תאריך רחוק ככל האפשר). בטיסה של קאתיי אייר לאוסטרליה וניו זילנד לא איפשרו לי תאריך חזור מעבר ל-8 חדשים. לקראת תאריך זה ביקשתי לדחות ללא קביעת תאריך חדש וכך היה לי רק שינוי אחד לכל קטע, אותו קיבלתי חינם. מדובר בכרטיס אלקטרוני.

אדידי26

New member
אנחנו טסים עם קונטיננטל לארגנטינה

כרטיס פתוח לשנה ונאמר לי בזמן ההזמנה כי שינוי ראשון חינם- יעד או עיתוי. הטיסה דרך ניו יורק ועלתה לנו 1300 דולר (ליציאה בנובמבר)

Orit Ne

New member
מדובר בכרטיס לצעירים?

לי נאמר שהשינוי הראשון חינם, אבל רק אם זה לפני היציאה מהארץ. והכרטיס שלי לא של צעירים.

Fregelistic

New member
דרך איזו סוכנות נסיעות? מתי?

אנחנו גם טסים בקונטיננטל, דרך איסתא- 1330$. שינוי יעד\תאריך ראשון חינם הוא הטבה לצעירים (עד גיל 26 אני חושב). 3/11/07, 8:00 אנחנו ממריאים!

למעלה