כרטיס סובב עולם

yonatank

New member
כרטיס סובב עולם

אני בטוח שכבר שאלו פה על זה אבל בכל זאת.... לא מצאתי אתר אינטרנט אחד בעברית המציע כרטיסים או מידע על כך. אני מחפש מידע על מחירים, יעדים וגם טיפים (בעד ונגד). תודה יונתן

kogawa

New member
פשוט מאוד לא משתלם!

כרטיסי טיסה מסביב לעולם בד"כ מתחילים בארופה ומוסיפים טיסה. קניית כרטיס למזרח, וקניית המשך חוצה אטלנטי מהונגקונג או סינגפור, וחזרה מארה"ב לארץ תעלה בערך חצי מקניית כרטיס סובב עולם. מסלול דוגמא: אתיופיאן לאדיס, דלהי, בנגקוק, הונג-קונג. קוריאן לטאיוואן, קוראה, יפן, הוואיי, לוס-אנגלס חברה ארופית מהחוף המזרחי לארופה, ולישראל. מסלול כזה יעלה מתחת 2000$ ועיבור במספיק מקומות מהם תצא לטיול אזורי.

wantok

New member
English Makes the World Go Round

המלצה ראשונה - אל תחפש אתר בעברית! זה לא שאני לא רוחש חיבה לשפת הקודש, אבל לדעתי המצאי של כרטיסים מסוג זה בארץ דל במיוחד, וסביר שבשיטה זו לא תבוא הישועה. לי יש ניסיון מעולה עם כרטיס סביב לעולם אם כי לא הכי עדכני - מלפני כארבע שנים. זה אומר שהפרטים של הכרטיס בודאי אינם רלונטים אך עקרונות החיפוש עשויים להואיל. שיטת החיפוש בה אני נקטתי אחרי כמה יריות באפלה וקצת ניסוי וטעיה היא להתמקד בסוכנויות המתמחות ב- 'budget travel'. הסוכנות בה אני מצאתי היא http://www.roundtheworldtravel.co.uk/ אבל זה היה מזמן ובכל מקרה יש עוד הרבה אחרות. אני יכול להעיד שבמקרה שלי זה השתלם בענק! למרות שהייתי צריך להשלים עצמאית את המקטע ת"א - לונדון - ת"א (באמצעות צ'ארטר פתוח לשנה). כמובן שזה תלוי ביעדים שלך, ככל שאתה מתכנן לשלב יעדים יותר אקזוטיים ופחות נגישים כך גדל הסיכוי שכרטיס מסוג זה ישתלם (פאפואה, ונואטו במקרה שלי). והערה לסיום - יש מקומות רבים באירופה בהם ממוקמות סוכנויות המשווקות כרטיסים סובבי עולם, אך ההתרשמות שלי היא שלונדון היא 'בירת' הכרטיסים מסוג זה. בהצלחה...

למעלה