כרטיס מסך

Alienn

New member
כרטיס מסך ../images/Emo112.gif

שלום!!! על מנת להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס המסך , לאחר ההסרה של הדרייבר ממנהל ההתקנים ואתחול חייבים לבחור קודם את הדרייבר של מייקרוסופטSTANDARD VGA ואז להריץ את קובץ הEXE מאתר היצרן של כרטיס המסך ?? או שמא יש לעשות ביטול כאשר המחשב מבקש את הדרייבר ואז להריץ את קובץ הEXE ? תודה!

kitt

New member
בד"כ ATI דורשים התקנה standard VGA

לפני התקנת הדרייבר עצמו.

Alienn

New member
אז למה הם מתכוונים בחוברת ההדרכה

של כרטיס המסך -העתקתי לך when you restart you system folloeing installatin of your ati card ,windows 98 detects the new hardware and may attempt to install a driver from system registey . when prompted to "restart the computernow" select NO . then follow the normal installation procedure below. selecting NO for the initial restart prompt is a necesary step since windows may load an older display driver that is incompatibale with your new graphics card , always use the driver available on the ATI installation CD-ROM ot an applicable driver update. אז קיט למה הם מתכוונים לבחור בSTANDRAD VGA או ביטול והפעלת הEXE ? כי אני לא ממש הבנתי מה עלי לעשות מעולם לא עדכנתי את הכרטיס מסך

קודם כל, רצוי להוריד מהאינטרנט את

הגירסה העדכנית ביותר של הדרייבר. גם אם קנית את הכרטיס אתמול או היום, בד"כ באתר של ATI תמצא גירסה עדכנית יותר מזו שבדיסק שקיבלת עם הכרטיס, ומדובר בהבדלים עקרוניים מאד. שנית, ברגע שאתה מריץ את קובץ ההתקנה של ATI, אין שום חשיבות לדרייבר שהיה מותקן אצלך קודם. ההתקנה פשוט דורסת אותו. עליך רק לאפשר לה לפעול עד הסוף ולאתחל את המחשב כשהיא דורשת זאת.

Alienn

New member
אז לא הבנתי , לבחור בSTANDARD או

לא ? כי אני כבר מבולבל

Alienn

New member
kitt תודה , ענית לי בבוקר אבל

נמחקו כמה הודעות שמתי לב בגלל שמערכת הפורומים עברה אתחול בכל אופן תודה

kitt

New member
לא הבנתי, ראית את התשובה? או לכתוב

אותה שוב? anyhow ATI מבקשים גם בעידכון וגם בהתקנה נקייה של דרייבר להתקין קודם כל דרייבר standard VGA.

Alienn

New member
ראיתי את התשובה שהשארת לי בבוקר

אבל תודה שכתבת שוב

למעלה