כרטיס מסביב לעולם

כרטיס מסביב לעולם

היי, אני מתכנן נסיעה ארוכה לתקופה של שנה (לפחות) מסביב לעולם. ברצוני לברר אם למישהו בפורום המכובד יש נסיון או מכיר מישהו שרכש כרטיס טיסה כולל מסביב לעולם. ביררתי קצת וראיתי שיש כרטיס שניתן לרכוש די בזול (2500$) דרך STAR ALLIANCE שזה איגוד בינ"ל של חברות תעופה מהטובות בעולם (לופטהאנסה, יונייטד איירליינס, THAI וכו') והוא טוב לטיסות במרחק כולל של בערך פעמיים היקף כדור-הארץ עם מקסימום של 15 טיסות. שאלתי היא - האם זה שווה? כלומר - האם היתרון שבמחיר הזול (יחסית) שווה את העדר הספונטניות שבהתחייבות לחברות מסויימות? בנוסף - אם למישהו יש נסיון בטיול ארוך מסוג זה (מסביב לעולם) - אשמח לקבל טיפים כלליים. ביי... דודי

sela v

New member
הי דודי

אני מכיר אנשים שעשו את זה. אני אישית לא עשיתי את זה, ודרך אגב יש עוד חברות שעושות את זה גם ב-2000 דולר. כרטיס מסביב לעולם די גמיש, כלומר בתאריכים לגבי היעדים אני לא יודע, ולכן אני לא רואה בעיה לקנות אותו בתנאי שאתה באמת רוצה לטייל במקומות שהכרטיס מאפשר לך לטוס אליהן. אם למשל אתה רוצה לטייל רק במזרח אין סיבה לקנות כרטיס כזה. נדמה לי דרך אגב שהכרטיס סגור לשנה, ככה שאחרי שנה תצטרך לחזור או לקנות כרטיס אחר מהיעד שתשהה בו אחרי שנה.

עמית ד

New member
כרטיס מסביב לעולם

הי דודי. אני קניתי אחד כזה לפני שנתיים, בערך ב 2100$, מ QANTAS (החברה האוסטרלית). לדעתי זה די משתלם, בטח אם מחשבים בנפרד את כל הטיסות. אמנם היעדים קבועים מראש, וזה קצת בעיה לשנות, אבל התאריכים ממש לא (לפחות אצלי זה היה ככה). צריך אמנם לתת מראש תאריכים לכל הטיסות, אבל נראה לי שלא היתה טיסה שלא דחיתי תוך כדי הטיול. אם אתה סגור פחות או יותר על המקומות, אז אני ממליץ. לך לכמה סוכניות נסיעות, תגיד בערך מה אתה רוצה, ותראה איך הם מרכיבים לך כרטיס כזה; יש הרבה סוגים של מסביב לעולם, תלוי במס' היעדים, באיזה יעדים וכו'. עמית.

למעלה