כרטיס לפולין.

mooska

New member
כרטיס לפולין.

שלום, אני צריך בבקשה את העזרה שלכם במידה ותוכלו לעזור לי. אני צריך לדעת מהו המחיר הממוצע של כרטיס טיסה ישראל->פולין או פולין ->ישראל. אני מתכוון לכרטיס טיסה פשוט, ללא נסיעה מאורגנת עם חברת נסיעות, או בתי מלון וכדומה... אלא פשוט כרטיס. תודה רבה מראש! ניסן [:

mooska

New member
אגב, שאלה נוספת.

האם יש טיסה ישירה מהעיר Wraclaw בפולין לישראל ולהיפך?

tidhar4u

New member
אני קניתי ב220$ במבצע

אבל אני יודעת שבד"כ זה עולה 300$+

mooska

New member
אוקי, תודה. ועוד שאלה:

העיר המדוברת, wraclaw- איך אומרים את השם בעברית. אני הבנתי שזו עיר גדולה יחסית בדרום מערב פולין.וכמו ששאלתי כבר, יש טיסה ישירה משם ולשם? תודה רבה לעונים! =)

ghatto

New member
אל תשכח שכדי להגיע לפולין

אתה לא חייב לנחות בפולין. השאלה היא בין היתר לאן בפולין אתה רוצה להגיע - לקרקוב אולי ? אז נחיתה בפראג יכולה גם להתאים.שווה לבדוק. לאזור המערבי - אפשר לנחות בגרמניה.

mooska

New member
זה בשביל מישהי שצריכה להגיע לפה

מהעיר וורוצלאב, שבדרום מערב פולין.

Ofer1979

New member
הי, מה שלומך?

מכיוון שיש מעט מאוד טיסות צ'ארטר בין ישראל לפולין, הטיסות יקרות יחסית. אין טיסות ישירות מוורוצלאב לישראל. אפשרות אחת היא להגיע לפראג באוטובוס (ב-Euroline, זה די זול, היא בטוח מכירה ויש הנחה משמעותית לצעירים), ומשם לתפוס צ'ארטר (יש טיסות מפראג במחירים מגוחכים). שתי אפשרויות זולות אחרות הן לטוס בצ'ארטר דרך איסטנבול עם Turkish Airlines (לדעתי יש להם גם טיסות לוורוצלאב), או עם נתיבי התעופה האוקראינים דרך קייב. יש כמובן גם טיסות ישירות של אל על ולוט, אבל הן יקרות בערך פי שתיים. אגב, בין לוט לאלעל יש קוד-שרינג, ואף על פי כן המחירים באל-על יקרים בכמאה דולאר. כלומר הטיסות הן אותן טיסות (!), ואתה עשוי למצוא את עצמך או על אל על או בלוט, רק שמי שקנה את הכרטיס דרך אל-על נדפק. תשלח אותה לסוכנות הנסיעות שנמצאת בתוך אוניברסיטת וורוצלאב, הם מתמחים בטיסות לסטודנטים במחירים נמוכים. בהצלחה, חבר.

masorti

New member
תוספת קטנה...

אפשר להגיע מורוצלאב לפראג גם ברכבת (ציינת רק אוטובוס). יש כמה רכבות ישירות ביממה.

Ofer1979

New member
בטח, אבל יש הפרש ניכר במחירים

ובנוסף, כפי שהבחורה מפולין יודעת בעצמה, קרונות שינה הם יקרים למדי, ומחלקת הישיבה מסוכנת, ויושבים שם טיפוסים שלא כדי להעביר איתם לילה שלם (מנסיון, למרבה הצער)

deebeebee

New member
ובגלל זה הכי פשוט

ובסופו של דבר זול- לטוס בטיסה רגילה מורשה או מקראקוב. אני הסתכלתי על האופציות של "הוזלה" ע"י טיסה דרך הארצות השכנות, ולא נראה לי שיש כאן הוזלה שמצדיקה מאמץ, אם בכלל.

masorti

New member
מי אמר שחייבים לנסוע בלילה?

אפשר לנסוע ברכבת יום. והטיפוסים דווקא נחמדים (גם כן מנסיון). אני מניח שאכן אוטובוס הוא זול במידה משמעותית מאשר רכבת.

mooska

New member
אבל האם המרחק בין וורצאלב לקרקוב

או וורשה הוא לא גדול ביותר? דיברתי איתה, והיא אמרה שהיא יכולה להגיע לפראג בשעתיים נסיעה...

masorti

New member
ורוצלאב-פראג בשעתיים נסיעה?

לא מאמין שאפשר בתחבורה ציבורית. אולי ברכב פרטי. ורשה וגם קרקוב רחוקות יותר בקו אוירי מורוצלאב מאשר פראג. לא יודע לגבי המרחק בשטח (תשתית כבישים ותואי גיאוגרפי).

mooska

New member
לפראג היא מגיעה ברכב פרטי.

כנראה שככה אנחנו נבצע את זה, היא תגיע לפראג, ומשם היא תיקח טיסה ישירה לישראל תודה רבה לכל העונים!

למעלה