כרטיס לכיוון אחד

glich

New member
כרטיס לכיוון אחד

יש לי ויזה J1 אני מעונינת לקנות מהארץ רק כרטיס לכיוון אחד האם זה אפשרי מבחינה ההגירה

כן בהחלט!!

אני ובעלי עשינו את זה בארה"ב, ואין עם זה בעיה. רק שימי לב להביא איתך את כל המסמכים וכדאי גם להביא את המכתב מהבנק שנראה כמה יתרה יש לך (להוכיח שיש לך כסף) ומכתב מויזה/ישרכארט. לנו לא בדקו, אבל שמענו שלפעמים מבקשים לראות את זה. לא מזיק להיות על הצד הבטוח. אבל בכל אופן - אין שום בעיה לקנות רק כרטיס לכיוון אחד. (זה אפילו הרבה יותר חכם...). אפרת

אילן די

New member
דווקא לא חכם במיוחד

אם תבדקי - מחירי כרטיס בכיוון אחד כמעט תמיד יותר יקרים מכרטיס הלוך ושוב כך שעדיף לקנות כרטיס הלוך ושוב ולא להשתמש בו כדי לחזור.

Yaniv-DC

New member
אני קניתי הלוך ושוב

ולא השתמשתי ב"ושוב", והחזרתי אותו, וקיבלתי החזר של 30% ממה ששילמתי.

הצעדן

New member
ואני איבדתי פעם חצי כרטיס

טיסה לצרפת כי החברה (טאוור למי שזוכר) נגוזה ונעלמה.

Doron333

New member
One way ticket

It´s possible to enter the US with a one way ticket as long as you document you J1 visa application. You can show letters from the institution that you will be employed with and the duration of your stay. Proof of financial stability is very important, but as opposed to a tourist visa where a one way ticket is a no way ticket, under a J or other non immigrant visas you should be just fine.

Mariguella

New member
כרטיס פתוח

אין לי מושג לגבי ההגירה של ארה"ב (קבלי את התשובות שלמעלה) אבל אנחנו היינו חכמים גדולים וחשבנו שיהיה יותר חכם לקנות כרטיס פתוח דו-כיווני כי זה יוצא יותר זול מכרטיס לכיוון אחד. נו טוף. אז קודם כל הרבה יותר זול מפה (שזה גרמניה ולא ארה"ב) לטוס הלוך ושוב לישראל ולא להיפך (הערה למי שבאירופה: מאלב!). ואם אנחנו בישראל רק לביקור (ולא לחזרה לתמיד), אז עדיף לנו לקנות גם כרטיס בחזרה (ולא עוד פעם כרטיס פתוח), נכון? דבר שני, הכרטיס הפתוח פתוח רק לשנה, ועכשיו מתחילות לנו הבעיות - בעיקר כשאל על המגעילים לא מוכנים להאריך או לפדות אותו. במילים אחרות - אם זה אפשרי מבחינת החוק האמריקני, אל תעשי את מה שעשינו - עדיף פעם אחת להשקיע בכרטיס לכיוון אחד (או לקנות כרטיס דו-כיווני ול"בזבז" את החלק השני) מאשר לקנות כרטיס פתוח.

למעלה