כרטיס יותר

jingle

New member
כרטיס יותר

אשמח לתשובות.. ביום שלישי פתחתי חשבון בנק בפועלים,חשבון חייל ,וחשבתי שמגיע לי כרטיס "יותר".באתר של בנק הופעלים כתוב שהכרטיס ניתן חינם, ללא התניות בשימוש, עד סוף השירות.אבל הפקידה אמרה שהיא לא יכולה להזמין לי את הכרטיס,אלא אם כן אני אפקיד בחשבון סכום כסף מעל ל-2000 שקל.. במקום היא החתימה אותי על כרטיס דירקט ואני אמורה לקבל אותו שבוע הבא (הבנתי את זה כמה דקות אחרי...).אני כמעט בטוחה שהכרטיס הזה לא מעניק לי הטבות כחיילת,ואני פשוט לא מבינה למה היא לא הסכימה להנפיק לי את "יותר"? כל מי שמקבל את הכרטיס הזה אומר שיש לו 2000+כסף בחשבון? תודה מראש!

upup

New member
שטויות

3 חודשים לפני הגיוס אפשר לפתוח בלי שום דבר בחשבון! הם חייבים לתת לך יותר... ! הם לא רוצים תעברי בנק לא חסר בנקים! ד"א אני פתחתי בפועלים ויש לי שם רק 500 !

jingle

New member
גם אני בפועלים!

איזה באסה,איך עכשיו אני אעבור בנק? חוץ מזה היא כבר הזמינה לי את הדיירקט הזה... באמת נראה לי לא הגיוני מה שהיא אמרה אז מה לעשות? לפנות אליה עוד פעם? היא לא נראתה כמו אחת שאפשר לדבר איתה,היא ממש דחתה את זה על הסף!

jingle

New member
זה קרה לעוד מישהו?

לעוד מישהו עשו בעיות עם ההנפקה של הכרטיס הזה?

s a s h i n k a

New member
גם אני פתחתי

בבנק הפועלים והנפיקו לי כרטיס דירקט רגיל.. מה זה היותר?? מה ההטבות בכלל?? עד עכשיו קיבלתי מכתב בדואר שההטבה יש לי זה מסגרת של 1000 ש"ח

jingle

New member
תשובה

זה כרטיס אשראי שמיועד במיוחד לחיילים ,עם כל מיני מתנות והטבות.. לכל חייל מגיע שינפיקו לו,אבל משום מה כנראה שלנו לא..

shirani88

New member
באמת שטויות במיץ

גם לי יש חשבון חייל בפועלים וגם אני קיבלתי כרטיס "אפטרכרט יותר" בלי שום בעיות.אני מציעה לך לבטל את הדיירקט הזה וכמה שיותר מהר. כנראה לא הבהרת שאת מעוניינת לפתוח חשבון חייל או משהו...אין שום תנאי בקבלת אפטרכרט יותר, את רק צריכה לפתוח חשבון חייל ובשביל זה את צריכה להראות את צו הגיוס שלך, וזהו. עם פתיחת חשבון חייל את מקבלת תיק צ'ימידן מתנה, פנקס צ'קים ראשון חינם (אולי גם שני חינם לא זוכרת) ועוד מלא הנחות ודברים חינם בכל מיני חנויות (את הדף עם הקופונים מקבלים איזה חודש אחרי פתיחת החשבון. אין שום מינימום שאת צריכה בחשבון כדי לקבל את הכרטיס הזה. אני במקומך הייתי מבקשת לעבור למישהו אחר בבנק שיטפל בי, או לחילופין, לעבור סניף. הנה מידע נוסף על ההטבות של כרטיס "יותר" בבנק הפועלים. בהצלחה

jingle

New member
מתי פתחת את החשבון?

הבהרתי לה שאני רוצה חשבון חייל,היא אפילו צילמה את הצו גיוס שלי... כל הקטע המעצבן הוא שהיא אפילו לא שאלה אותי אם אני רוצה את הדירקט הזה והחתימה אותי,ולתומי חשבתי שכשהיא אמרה שהיא הולכת להזמין לי כרטיס היא התכוונה ליותר. בקשר למתנות,קיבלתי רק את התיק.. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו,אולי זאת פשוט המדיניות של הסניף?!

shirani88

New member
פתחתי את החשבון

בתחילת חודש אוגוסט האחרון. אני מציעה שתסקרי טוב טוב את אתר בנק הפועלים ותחפשי שם את המסלול שנתנו לך. אם זה לא מופיע באתר, אין להם זכות לתת לך דבר כזה. חזרי שוב לסניף, דברי עם המנהל, אפילו תבואי אליו עם הדפס של הדברים שאת אמורה לקבל במסגרת חשבון חייל מתוך האתר של בנק הפועלים (שכולל את הכרטיס אפטרכרט יותר) ותראי לו. תנסו לפתור את העניין. אני לא מאמינה שזו מדיניות הסניף ושהם ככה מפלים את הלקוחות שמגיעים אליהם. שוב- מקסימום אני מציעה שתעברי סניף. להשערתי, לעבור בנק זה קצת יותר קשה.

jingle

New member
תודה : )

אני מקווה שהכל יסתדר... חבל לי שפעולה כ"כ פשוטה גרמה לי להתחיל ברגל שמאל עם הבנק

The DRH

New member
אני קיבלתי בלי בעיות..

מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של הקוד שקיבלתי יחד איתו. מתי משתמשים בקוד הזה? כל פעם שמוציאים כסף בכספומט?

JusTicEMan

New member
שולחים לי אותו

וגם את הכרטיס ! סתם בכל פעם שתצטרך להוציא כסף בכספומט או שתיגש לעמדת מידע של הבנק שלך אתה תצטרך להשתמש בקוד הסודי .

למעלה