כרטיס טיסה

miniapolis

New member
כרטיס טיסה

שאלה למנוסים : אני סטודנס ומעוניין לצאת פעם ראשונה לעבודה באנגליה במכירת תמונות שמן . מי שיכול לתרום מנסיונו בעניין מוזמן אבל שאלתי היא יותר קונקרטית . מתי ואיפה מומלץ להסתדר על כרטיס טיסה . לפני או אחרי שנסגרים על חברה . סוכן נסיעות או לבד . מראש או רגע אחרון . כמובן שהפרמטר העיקרי הוא כרטיס טיסה זול . תודה

מתופף23

New member
גבר אתה חייב להיכנס

תראה יש לי כל כך המון מה להגיד לך שאני לא יודע מאיפה להתחיל אני הייתי שם שנה בעבודה הזאת וזה ים של זמן לעבודה כזאת . אנשים לא מחזיקים שם שבועיים .מעט מאוד יחידי סגולה שבוכים דם אבל חייבים כסף מה לעשות ! הם אלה ששורדים . העבודה מאוד קשה ומתסכלת .אתה חייב לדעת מעולה אנגלית אחרת אל תטוס (גם ככה אני ממליץ לך לא לטוס) זה יוריד לך את המכירות שכבר יהיו לך ב-70% אחוז ויותר . אל תאמין להבטחות זה הכל חר'אתה .אני מכיר משם את כל החברה שמוכרים את התמונות .במחסנים. היה לי צוות תקופה .חרשתי את כל אנגליה וולס וסקוטלנד . שכרך בהפסדך. רק אם אתה הולך לטיול . ורוצה על הדרך להרוס יומיים מהטיול בלנסות .זה כן .וחבל . אבל ללכת לעבוד שם . אתה תחזור יותר מרושש משהלכת . במיקרה שנניח הנחה על העץ .שהצלחת לעשות כמה גרושים . זה אותו דבר כמו שתעבוד בארץ. ושלא יבלבלו לך את המוח על פואנדים שמ'הפואנדים גם האוצאות הם בפאו'נדים.ולא חסר הוצאות . ושלא נדבר על כל הגנבים והעוקצים למינהם שמיסתובבים שם .בקיצור אחי אתה צריך תודה על העצות שאני נותן לך הם שוות זהב . הם יחסכו ממך המון עוגמת נפש .תשמע מאנשים שעבדו בעבודות המסריחות האלה .שלא מכניסות גרוש. הכל שקרים.ושלא יגידו לך אזור בתול. .אנגליה היא כמו זונה לאיפה שלא תילך יגידו לך היו פה אתמול גג לפני שבוע. לכמה בחורים אני עזרתי שבאו ונתקעו שם .בלי דירה בלי כלום .ראיתי אותם מיסתובבים בגולדרס כמו תימהונים . לחפש מקום לשון בלילה . שם אם אתה מכניס קצת כסף לבוס זה בסדר אבל אם קצת לא הלך לך נותנים לך להרגיש כמו כבשה . בכל אופן אחי אני יכול לכתוב לך פה עד מחר .מקווה שהבנת פחות או יותר .אני ישמח לענות לך על כל שאלה . ביי לילה שקט ++++++לא כל הנוצץ זהב+++++

למעלה