כרטיס טיסה ללונדון

Rapeeer

New member
כרטיס טיסה ללונדון

שלום לכולם איך אני משיג כרטיס טיסה ללונדון הכי זול שאפשר באתר http://www.lowcost.co.il המחיר לכיוון 1 179$ לא כולל מיסי נמל והיתולים זה מגיע ל200 דולר כולל(הטיסה עם ישראיר) ע'פ מי שהבנתי ישראלי לא יכול להכנס לאנגליה עם כרטיס כיוון אחד אז יש לי שאלה בנוסף אם אני מחזיק בפספורט אמרקאי אם יתנו לי להכנס? האם אפשר להשיג בזול יותר? תודה
 

sela v

New member
התחכמות

מי מה שאני יודע כרטיסי כיוון אחד בצ'רטר נמכרים כהלוך ושוב, כשהשוב הוא פיקטיבי. לגבי הדרכון האמריקאי, אין בו הרבה תועלת בכניסה לאנגליה.
 

Rapeeer

New member
תודה, הם לא מצינים שם באתר

שלחתי להם מסר לשירות לקוחות שיתנו לי פרטים יש עוד תגובות?
 

sela v

New member
עדיף באמת לבדוק

איתם, אחרת שתגיע לשדה לא יתנו לך לעלות לטיסה אם יש לך כרטיס רק לכיוון אחד. אין לי מושג איך הם מנפיקים את הכרטיסים הפיקטיבים, אבל אני מכיר כמה אנשים שקנו כרטיס כזה לכיוון אחד. בחברות סדירות אני יודע מנסיון שלא יתנו לך לעלות לטיסה עם כרטיס לכיוון אחד, וללא דרכון של אחת ממדינות האיחוד האירופאי.
 

Rapeeer

New member
אוקי קיבלתי תשובה חיובית על הנפקת

כרטיס פקטיבי לחזרה ארצה. השאלה אם 200 דולר כולל מיסים והיתולים המחיר הוגן או שאפשר למצוא צ'יפר?
 

sela v

New member
השאלה שלך אם אפשר למצא

יותר בזול, מזכירה לי את הכתבה הזו שהתפרסמה היום באתר YNET. מתוך X נוסעים באותה טיסה איתך (בהנחה שאתה טס לבד), תמיד יש אחד שמשלם הכי מעט, והשאר משלמים יותר. בקיצר קנית את הכרטיס מברוק, ואל תחשוב כל כך הרבה האם יכלת להשיג את הכרטיס בכמה דולרים פחות, כי בהרבה פחות לא תוכל להשיג, אלא אם יש לך קשרים או שזה כרטיס חינם ממילים שצברת.
 
למעלה