כרטיס טיסה זול

hoomi

New member
כרטיס טיסה זול

מה הכרטיס הכי זול לקנדה? (בטורונטו יש שדה תעופה בכלל?)? תודה לטורחים/ות

alon114

New member
טיסות זולות.

מנוע החיפוש של yahoo-travel מאוד מקיף לגבי טיסות וכדאי לך לחפש שם. בטורונטו אין שדה תעופה אחד, יש שלושה, אבל רק אחד (pearson) הוא לטיסות בינלאומיות. בכל אופן, הטיסה הכי זולה היא עם חברת "מאלב" דרך בודפשט.

ואגב טיסות.. שמעתם שאולי

לא יהיה לנו אייר קנדה בשבוע הבא? תחשבו על זה.. איזו השפעה תהיה לעובדה הזו עלינו. הישראלים בקנדה המשתמשים הראשיים של אייר קנדה בטיסות לישראל למשל.

Am and Am

New member
אכן! "MALEV"../images/Emo160.gif.. הזולה ביותר!

מחיר טיסה מהארץ לצעיר עד גיל 31 הוא 1050 דודלר קנדי, כולל כל המיסים! החברה היא הונגרית, עם עצירה (די ארוכה..
) בבודפשט. (אל תשכח להביא משהו לקרוא) את המחיר הנ"ל ניתן למצוא בסניפי איסתא. שים לב: בדקה ה - 90 מציעים את אותה טיסה במחיר גבוה יותר! בהצלחה! ו... טיסה נעימה!

Taz Mania

New member
הבהרה ../images/Emo160.gif

מכל שדות התעופה בטורונטו יש טיסות בינלאומיות (טיסות פנים וטיסות לארה"ב) מפירסון יש בנוסף גם טיסות טראנס אטלנטיות (כולל ישראל).

drz400e

New member
../images/Emo163.gifלפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו...

לפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו לא חלק מארצות הברית...אז נראה שאין טיסות בינלאומיות משדות אחרים מפירסון.

alon114

New member
sorry, canada ../images/Emo7.gif

כמובן שארה"ב היא לא קנדה. התכוונתי לטיסות טרנס-אטלנטיות רק מפירסון.

Taz Mania

New member
אני וה LH שלי ../images/Emo18.gif

הטיסה והשירות ברמה טובה אבל... 1. החלפת מטוסים בפרנקפורט 2. הטיסה לישראל - שער עליה למטוס בקצע השני של שדה התעופה - נעלי התעמלות חובה. 3. הבטחון הגרמני הופך לכולם את המזודות - ישראלי או לא ישראלי.

Maple Leaf

New member
ככה זה בכל שדה תעופה באירופה

כבר 20 שנה או משהו כזה. יש טרמינל מרוחק בשביל ה'מצורעים' (עירק, אירן, לוב וישראל) שבו יש בדיקות בטחוניות מוגברות וחוץ מזה נעליים מורידים גם בארה"ב. זה לא ממש נורא ואני מתייחס לזה כאל התחלה הגיונית של הביקור בישראל, בערך כמו המנהג למחוא כפיים בנחיתה.

כוכה

New member
נסעתי דרך פראג

בחברה הצ'כית. קצת יותר יקר מבודפשט אבל ההמתנות הגיוניות ביותר. בדרך לטורונטו - 3.5 שעות שחולפות ביעף. בדרך חזרה 17 שעות כמעט המזמנות טיול בעיר העתיקה היפה ביותר באירופה.

Taz Mania

New member
שלילי חזק - זה ממש נורא ../images/Emo41.gif

עבדך הנאמן טס פעמים רבות מאירופה לישראל בחברות זרות. בטיסות מאנגליה לישראל אף לא פעם אחת פתחו את המזודה. מאמסטרדם ופריז הציצו במזודה אבל בגרמניה שפחו את המזודה החוצה ובדקו כל תחתון בנפרד!... קצת מביך. מרחק ההליכה לשער המטוס באמסטרדם או פריז הוא יחסית קצר. בפרנקפורט צריך לקחת סנויצים ומימיה לדרך.

alon114

New member
זה ככה בכל הטיסות מגרמניה לישראל

גם במינכן שפכו לי פעם את המזודה לפני טיסת צ'רטר לישראל, ואני יודע שזה גם ככה בטיסות מדיסלדורף. הגרמנים פשוט לא רוצים "אולימפיאדת מינכן 2" שוב על אדמת גרמניה. שטסתי מפרנקפורט לוונקובר בדצמבר האחרון, ראיתי בצד השני את מטוס אל-על בחניה מוקף בארבעה (!!) נגמ"שים וסרט משטרה צהוב - הגרמנים האלה לא לוקחים שום סיכונים. דרך אגב בטיסות קנדה-ישראל אין צורך לדאוג לעניין המזודות באירופה, כי אתה לא רואה את המזודה עד היעד הסופי. אכן הטרמינל לישראל נמצא באמצע הדרך מפרנקפורט לישראל, אבל תחשוב על הצד החיובי: אם איזשהו מחבל ירצה לבצע פיגוע בטרמינל, הוא יתעייף בדרך ויסתובב חזרה...

pusha

New member
איפה קנית את הכרטיסים?

איפה נקנה הכרטיס כאן בקנדה או בישראל? זה תקף גם לחודש אוגוסט/ספטמבר? תודה

yonge10

New member
מתי ../images/Emo35.gif ליולי ../images/Emo35.gif

ביולי, עד כמה שידוע לי המחירים בסביבות 1,600 דולר !!!

maayan5

New member
כרטיס טיסה

סילחו לי על הבורות אבל מה זאת החברה הזו? LH ואיך אני מנסה לברר על כרטיסים אצלה? היא נמצאת במשרדי הנסיעות? תודה

maayan5

New member
שאלה על כרטיס טיסה

סילחו לי על הבורות אבל מה זאת החברה הזו LH? ואיך אני מאתרת אותה? איך אני מבררת על כרטיסים שלה? היא נמצאת במשרדי הנסיעות? תודה.....

למעלה