כרטיס טיסה אלקטרוני.

ברקוש22

New member
כרטיס טיסה אלקטרוני.

שלום. אני ובת זוגתי רכשנו כרטיסי טיסה. אני קיבלתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי פנים באנגליה (ת"א-לונדון\ לונדון - בייגין\ בייגין - לונדון\ לונדון - ת"א) ובת זוגתי קבלה הכל במעיין דף אסמכתא. יש לי כמה שאלות ברשותכם. 1- מה אני עושה עם הדפים האלו? למי אני מוסר אותם ומה אני מקבל בתמורה? 2 - האם אני צריך לעשות צ'ק אין דרך האינטרנט לפני הטיסה לאסמכתא הזו? 3- האם הנוהל של הארץ בנוגע לכרטיסים מסוג אלו תקף גם בחו"ל? 4 - האם אפשר לבקש מסוכנות הנסיעות כרטיס ויזואלי? תודה רבה ברק

בנל

New member
אין מה להילחץ

כרטיס אלקטרוני מוכר גם מחוץ לגבולות המדינה והכי פשוט להיכנס לסוכנות נסיעות או להיתקשר ולשאול

באמת אין מה להלחץ

זה כרטיס כמו כל כרטיס אחר. אפשר לקבל כרטיס רגיל רק שזה יעלה כסף , פעם אחרונה שידעתי זה 45 $ לכרטיס - חבל על הכסף. עם הכרטיס האלקטרוני אתה ניגש לעשות צ'ק אין בדיוק כמו שעשית עם כרטיס רגל, רק שלא תולשים לך שום קופון. אתה מקבל על הכרטיס האלקטרוני את תגי המזודוות שלך. רוב החברות בעולם עוברות לכרטיסים אלקטרונים לאט לאט וכך גם רוב שדות התעופה ואני מאמינה שתוך 4-5 שנים לא יהיו יותר כרטיסים רגילים בכלל. זה ממש לא נוהל של הארץ, אנחנו נכנסנו לזה לא מזמן באירופה זה נהוג כבר כשנתיים. אני מקוה שעניתי על כל השאלות שלך למרות שלא ממש לפי הסדר. נסיעה טובה ואל דאגה

ברקוש22

New member
הבנתי...

אבל עדיין זה דף פשוט בלי משהו מיוחד עליו. יש איזשהו מספר או ברקוד שאמור להופיע עליו? תודה

SPnage

New member
בדרך כלל יש מספר הזמנה

בכל מקרה זה לא מאוד משנה, השם שלך ומספר הדרכון מופיעים אצלם במחשב. את באה עם הדרכון שלך והם מוצאים אותך ברשימת הנוסעים ואת מקבלת שובר עליה למטוס. פשוט וקל.

sela v

New member
אני מעולם לא נתתי מספר דרכון

זה בסה"כ לפי השם לפעמים אם קונים ישירות מחברת התעופה מבקשים לראות את כרטיס האשראי שקנית את הכרטיס טיסה.

למעלה