כרטיס חדש - בעיה לשנות?

301018

New member
כרטיס חדש - בעיה לשנות?

שלום לכולם, קיבלתי היום כרטיס חדש של מאסטר קארד ופייפאל אני רשומה עם אמריקן אקספרס. עכשיו אני רוצה להעביר את החשבון שלי הבפייפאל למסטאר קארד ואת האמריקן אקספרס לבטל לגמרי. כיצד ני עושה זאת בצורה הכי חלקה? ד"א אני רוצה להתחיל למכור כמה דברים שאני צריכה להעיף. איזה מדינות לא עושות בעיות עם משלוח ומכס? אני חשבתי על: ארה"ב, גרמניה, בריטניה, רוסיה, צרפת. כל השאר איני מכירה. אשמח להמלצות. והאם עדיף למכור באייבי UK או העולמי (COM)?

noam weissman

New member
כמה תשובות

אתן תשובתי בקיצור ומעבר לזה אני מציע להתחיל לקרא מאמרים וחומר שנמצא גם פה בפורום וגם ברשת... למה מסטר כארד?.. אם את מתכוונת למשוך כסף ישירות לחשבון בנק אוקי אבל לא תוכלי לכרטיס. בנוסף העמלות גבוהות יותר מלאומי כארד. רוסיה מדינה מאוד בעייתית לגבי מכס בלשון המעטה. יש לי טלפון שתקוע כבר ימים רבים ולדעתי תקוע ברוסיה. לפי מה שחבר טוב אמר לי שהדואר הרוסי קורס מעומס החבילות. פתאום הגוש המזרחי גילה שאפשר לקנות בקלות וקונים בלי סוף. גרמניה יש בעייה לעקב אחרי חבילות והפרסום באיביי גרמניה יקר רצח. כל השאר יש קרוב ל 40 זירות
... ארה"ב ואנגליה הכי זולות לפרסום למרות שבאנגליה עמלת סיום יחסית גבוה.. האוסטרלים והאירים קונים והרבה.. זה ממש על רגל אחת. לגבי דברים שאת רוצה להעיף... דברים בד"כ לא עפים באיביי אלה עם כן הם בכמעט חינם. אם את חושבת לדרוש משלוח ריאלי ולקבל גם מחיר נורמאלי על פריטים כאלו ואחרים היי שקולה. רק אם יש בידייך דברים מיוחדים שיש להם ביקוש גדול יש לך סיכוי להעיף דברים !!!!!!! בהצלחה.

301018

New member
איזה 40 שווקים אתה

איזה 40 שווקים אתה מדבר? ארה"ב, אנגליה ואוסטרליה כולם בשפה האנגלית, נכון? יש לי מס' בולים מיוחדים + כמה כיסוי סיליקון שקיבלנו מתנה של שלטי PS3 שעדיין באריזה. המאסטרכארד כיוון שאני סטודנטית וזה הכרטיס הביןלאומי היחיד שיש לי אפשרות לנצל קמפוסקארד (הנחות סטודנטים) בנוסף, אני משמלמת על האמריקן אקספרס כל חודש דמי אחזקה (לא היה אפשרי להופכו לקמפוסקארד) ובמאסטר אני לא משלמת כלום. שאתה מדבר על משיכה לחשבון אתה מתכוון מהפאיפל שלי לחשבון הבנק, נכון? תודות על העזרה

noam weissman

New member
אז ככה..

ברוב הזירות ניתן לפרסם באנגלית גם אם השפה רשמית הינה אחרת למשך איטליה גרמניה... זירות באנגלית: ארה"ב, אנגליה, אירלנד, אוסטרליה, קנדה, סינגפור, מלזיה, הודו, הונג קונג, ניו זילנד, פיליפינים. בדף הביית תרדי למטה ותראי קישורים לכל הזירות... יש 30 לא כולל HALF, MOTORS וכו... הצעה ידידותית. במידה והבולים מאוד מיוחדים יש מצב שתקבלי יותר אם תנסי למכור באתר האספנות הישראלי וכו. חוץ מזה מוכר חדש שיש לו מעט פידבקים לא ממש מסתכלים עליו. כלומר הסיכוי לקבל מחיר טוב למוכר עם 10 פידקים לעומת אחד עם 500 שונה לגמרי... דומה לגלריה לתמונות שרק נפתחה לעומת מכירה פומבית של החברות הותיקות בענף.... ולשאלתך האחרונה כן ! כרטיס לאומי כארד FREE הינו כרטיס בינלאומי ללא עמלות, ללא דמי החזקה. הכרטיס הינו כרטיס חוץ בנקאי.

../images/Emo45.gif לאומי כארד FREE הכי משתלם

ובכלל לאומי קארד הוא הכרטיס המעודף על משתמשים באיביי ופייפאל.

generala

New member
את יכולה

להשתמש באמריקן הכחול ולהיות במועדון קמפוסכרט. זה הכרטיס היחיד של אמריקן שניתן להיות איתו במועדון הנ"ל.

301018

New member
ביררתי כבר בבנק

איני יכולה לבצע זאת
עד לא מזמן היה ניתן. לגבי זה שאני מוכרת חדשה אני יודע שאני אצטרך לסבול עכשיו שנה עד שאצבור פידבקים חיוביים על המוצרים שלי.

generala

New member
מה לעשות

בתור מוכרת חדשה תצטרכי לרכוש את האמון שלך בקונים, כולם מתחילים מלמטה וככה זה גם בחיים הלא מקוונים (אלא אם כן אתה בן של...). בנוגע לכרטיס, לא נורא

למעלה