כרטיס חברה להנחות

tsoff

New member
כרטיס חברה להנחות

שמעתי שבפורום אוכל מקבלי כרטיס כזה ואיתו הנחות. האמנם? ואם אפשר לנסות להצטרף ל"דיל" הזה?

באבלו

New member
../images/Emo45.gif הצעה מצויינת לדעתי, וגם -

טל - אם צריך עזרה בארגון דבר כזה - אני מתנדבת מיד. נראת לי יוזמה מצויינת.

דלית 3

New member
"דיברתי" (במסר) על זה עם טל מזמן

היא רוצה לדאוג לזה אבל צריך לקבוע איך, מי, כמה, למה ...? וגם, יש עוד המון דברים שהיא עושה לגבי הפורום מאחורי הקלעים וצריך להכל זמן.

tsoff

New member
אולי כדאי ליצור קשר עם

מנהל פורום אוכל ולעשות חבירה אליהם ברשותם. אז לא יהיה צריך להתחיל מהתחלה עם החנויות ולבלבל להם את המח. הצעה

t a l talim

New member
הרעיון נפלא וייושם לבטח, הבעיה כרגע

בעיני היא ההגדרה מיהו חבר פורום. כיוון שהפורום עדיין צעיר, עוד טיפונת מוקדם לדעתי לקבוע מי חבר ומי לא, לא? אשמח לשמוע את דעתכם בנוא, אולי נוכל בכל זאת לקדם כבר משהו.

tsoff

New member
אויי טל ../images/Emo7.gif

שלא נתחיל עם הסאגא הזו כמו בפורום אומנות שימושית. מי שצריך הנחה שיקבל. היוקרתיות בכרטיס לא תעשה אותנו יוקרתיים יותר. אני בטוחה שיש משתתפות שלא מעיזות לכתוב כלום אבל משתתפות פסיביות וקונות המון חומרים בהמון כסף, למה לא לאפשר את ההנחות אם אפשר? אני לא מצליחה להבין את השיקול הזה בלהכנס לסחרור של מי שייך ומי לא שייך. הרי ההשתתפות עצמה בפורום היא זו שעושה את העיניין. את יודעת מה, קחי את הסדנאות בטלטלים, כמה נשים/גברים, בקשו להשתתף בהן בלי להיות בפורום והגיעו דרך מכרים. חלקם הפכו לחברים אחר כך, חלקם לא אבל כולם הרוויחו לא?

t a l talim

New member
זה בכלל לא עניין של יוקרה...

את מכירה אותי, אני בטח לא מתכונת לעשות מבחנים לאף אחד. העניין הוא שהפורום חדש, ויודעים זאת גם בחנויות, ולפני שאני ניגשת לדבר איתם חשבתי שנכון לתת לפורום קצת זמן להתגבש ולהבנות- ככל שהפורום יגדל, הסיכוי שיתיחסו אלינו ברצינות ונקבל הנחות משמעותיות יותר, לא? את יודעת מה אפשר כבר לנסות. מי מרימה את הכפפה לאירגון הנושא? אני כבר פותחת הודעה מסודרת למעלה...

tsoff

New member
אני מציעה לקצר במשהו

אם תפני למנהל פורום אוכל של תפוז אולי אפזר יהיה להצטרף לכרטיס שלהם בשלב הזה אני מבינה שהם כבר עשו את התהליך ההנחות , החנויות והנהלים. תשאלי...בבקשה חוץ מזה אם יש משהו שאני יכולה לעזור בו... בשמחה.

בפורום מתכונים מקבל כרטיס מי

שפעיל שלושה חודשים רצוף.מי שלא פעילה בפורום מתכונים לא תוכל לקבל כרטיס (וסליחה על השימוש בלשון נקבה).

למעלה