כרטיס זיכרון

hooloovoo83

New member
כרטיס זיכרון

שלום אני מתכנן לקנות ipaq 1935 ובנוסף מצלמה דיגיטלית כנראה של קנון האם כרטיס הזיכרון של המצלמה יתאים לי גם ל1935? אם רק חברות מסוימות יתאימו בבקשה רשמו את השמות

לא קשור לדגם או החברה

יש סוגי כרטיסי זיכרון אוניבסלסליים כמו CF SD MMC... שמשמשים את כל המוצרים...תבדוק פשוט שהזיכרון במצלמה יהיה מאותו סוג כמו ב1935

frenkelya

New member
לי יש canon s45 ו ipac 1945

המצלמה עם כרטיס מסוג CF וה 1945עם SD . גם אם הם יהיו תואמים זה לא נראה לי רעיון טוב ככ לשלב בינהם. כדי לצלם תצטרך כל פעם למחוק את התוכנות/שירים/קבצים אישיים? התמונות תופסות חלק נכבד מהכרטיס כך שהצילום יהיה מוגבל מאד אם אתה מתכנן לחלק את הכרטיס חצי חצי. בנוסף יכולות להיווצר בעיות אם לדוג תפרמט את הכרטיס ב 1930 הוא יכול לא לעבוד במצלמה ולהפך. לי דרך אגב יש 256 למלצלמה ו 256 ל1945... מקווה שעזרתי

2cookie

New member
יש לך כמה טעויות

יש לי גם HP735 וגם פאלם M130, לשניהם SD. ואני רואה בלי בעיה בפאלם את התמונות שאני מצלם.... וזה דבר מאד נחמד. בדרך כלל SD יש לפנסוניק ולHP.

mikeoreli

New member
תכלס

ל1935 אפשר להכניס רק זיכרון מסוג Secue Digital או SD בקיצור, וכן MMC שלא ממש נמצא היום בשימוש. אם החלטת לקנות את ה1935 אז אתה צריך למצוא מצלמה של קנון שמקבלת זיכרונות SD. מצלמות תוכל לחפש באתר המקצועי הבא : www.dpreview.com לגבי תוכן הכרטיס. אתה יכול לאחסן מה שאתה רוצה, מוזיקה, מסמכים, וידאו, תמונות ואתה יכול גם לשים אותו בתוך המצלמה ולצלם רגיל. אין שום בעיה עם זה. לגבי פירמוט גם אין בעיה. כרטיסי הSD והCF כוללים בקר פנימי שמתאם בין הכרטיס למערכת ההפעלה של הפוקט פיסי, מדפסת, מצלמה, קורא כרטיסים ומה לא ולכן כל העניין ממש לא חשוב.

2cookie

New member
למה קאנון?

אם אני לא טועה הם משתמשים בCF או SD.... כמו שאמרתי, האיש צריך פנסוניק או HP.

mikeoreli

New member
הקנון זו רק דוגמא

לי יש מצלמה 4 מגה פיקסל של קסיו שמקבלת SD. הפנתי אותו לאתר הנ"ל כדי שימצא מצלמה מתאימה. למעשה, סוג הכרטיס היה אחד הסיבות לקניית המצלמה הזו.

למעלה