כרטיס ביקור ???

rayven11

New member
כרטיס ביקור ???

ברצוני לעבוד כסוכן נדל"ן ולשם כך להנפיק כרטיס ביקור אישי בשבילי במרבית כרטיסי הביקור של העובדים בתחום הנדל"ן שאני ראיתי רשום מתחת לשם "יועץ נדל"ן" אני בהשכלתי הנדסאי בנייה והנדסאי חשמל וכמובן גם בעל הסמכה של יועץ נדל"ן מטעם משרד המשפטים שאלות: 1. האם לדעתכם כדאי להוסיף את הנתונים האלו לכרטיס הביקור(הנדסאי בנייה ,הנדסאי חשמל ויועץ נדל"ן )או להסתפק ביועץ נדל"ן בלבד בכרטיס תחום הזה בלבד ? 2. מהם הפרטים החיוניים בכרטיס ביקור בתחום זה ובכלל לדעתכם? אשמח לכל ידע נוסף...... תודה מראש

פיקצר

New member
ביררת אם כל היועצי נדל``ן

לא הנדסאים בחשמל ובניה? כנראה שכן... זה כלול ב``יועץ נדל``ן``! אני אישית חושב שיותר מרשים לכתוב ``יועץ נדל``ן``, מאשר לקשקש את הכרטיס בעשרות תחומים, שהם למעשה נלוים לתחום המקורי/עיקרי !!!

אני עם פיקצר.

חלק מהאנשים בפורום מתעסקים בעוד נושאים, תחומים שונים בתקשורת ועדיין כתוב לרובם הגדול רק משהו אחד על כרטיס הביקור. הכרטיס אמור לתת "טעימה" ממך כדי שירצו עוד. אם תיתן להם הכל על ההתחלה לא תישאר מסתורי... סתם...
הכרטיס לדעתי אמור להיות תמציתי וקולע, לא כמו דף קורות חיים שמפרט הכל.

גת וייס

New member
אני לא לגמרי מסכימה

גם אם כל יועצי הנדל"ן הם בעלי ההשכלה ש-rayven11 ציין, זה לא אומר שהלקוח הפוטנציאלי מודע לזה. דברים כאלו יכולים לעשות רושם רב. לקוח יכול להניח שאם יש לך השכלה כזו - הגיוני שאתה יועץ נדל"ן טוב. יחד עם זאת - יש להימנע מריבוי/עומס של מסרים. לכן המלצתי היא ליצור כרטיס ביקור דו-צדדי. מצידו האחד - שמך, הגדרת התפקיד שלך (יועץ נדל"ן) טלפון, כתובת, אימייל, אתר וכד'. מצידו השני: לציין בנקודות את היתרונות שציינת (ההסמכה מטעם משרד המשפטים וכן ההסמכות הנוספות).

פיקצר

New member
את חשבת על להרשים את הלקוח...

אבל מה עם עצם ה``כרטיס המרשים``, הרבה יותר מרשים יהיה עם הסלוגן יהיה קצר, קולע, ומודגש... מאשר כרטיס מקושקש ומפוצץ במלל...

MooHoo

New member
בתור מישהו שאין לו מושג בתחום

הבניה (אני אפילו לא טוב בלגו), אני יכול לומר לך שהנדסאי בניה והנדסאי חשמל נשמעים הרבה יותר רציני ומקצועי מיועץ נדל"ן. אני מבין מההודעה שלך שכדי להיות יועץ נדל"ן דרושה הסמכה ממשרד המשפטים, אבל למי שלא מבין בתחום "יועץ נדל"ן" נשמע קצת כמו מתווך דירות.

למעלה