כרטיס ביקור

AyeletMor

New member
כרטיס ביקור

שלום לכם, מקווה שאני במקום הנכון. יש לי דילמה קטנה לגבי עיצוב כרטיס הביקור שלי - אני נותנת שירותי הדמיות תלת מימד לאדריכלים ומעצבי פנים אני מאוד רוצה שתהיה איזו עבודה שלי על הכרטיס... אני חושבת שהמידול של הספה פה הוא נכון, ואילו מצד שני היו שטענו שזה מבלבל, ואדריכל שיקבל את הכרטיס יחשוב שזה לא רלוונטי לו, ואם כבר תמונה- אז היא צריכה להיות של איזה שהוא חלל ולא של פריט ריהוט. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה.

היי איילת

יש הרבה צדק עם מי שנתן לך את ההערה. הספה, למרות שהיא פרי יצירתך, היא בסופו של דבר ספה. וזה עלול לבלבל. במקרה שלך, הייתי מציע לך לנצל את שני צידי הכרטיס. צד אחד תתמקדי במהות השירות שאת נותנת (הגדרה + פרטים אישיים + רמיזה גרפית עדינה לתחום - קווי שרטוט דקים, פרספקטיבה ונקודות מגוז אולי...). בצד השני שימי שלוש דוגמאות קטנות לעבודות שונות, ללא טקסטים. שמרי על הרבה "אוויר" וחלל לבן, נייר טוב וגימור למינציה מט - ואת מסודרת.

יש לי רעיון קטן

אולי תדפיסי את כרטיסי הביקור עם קוי קיפול ולשוניות חיבור בקצה ,כך שקיפול הכרטיס וחיבור הלשוניות יצור ממנו צורה תלת מימדית? גם אם לא יקפלו הוא עדיין ימשוך תשומת לב. אם תפוז יגנבו לי את הרעיון , אני מתחיל לקלף כאן שני קילו תפוזים!! (זו נחשבת סחיטה?)

AyeletMor

New member
זו הצעה נפלאה

אבל לכרטיס ביקור נשמע לי קטן מידי, אך בהחלט יתכן וישמש אותי בעתיד בהפצה ישירה למשרדי אדריכלים בגודל גדול יותר (לכיוון גודל של גלויה)... תודה!

pulse11

New member
עם זה 5X9 הכתב לדעתי קטן מדי

ויהיה בלתי קריא בהדפסה. (אני מתכוון לשם והטלפון וכו').

yali

New member
הקו עצמו יפה ונקי אולי שהלוגו

יהיה בתלת מימד ואת הספה הייתי משאירה לפרינט אחר ולא לכרטיס

למעלה