כרטיס ביקור

LoverBoy4Ever

New member
כרטיס ביקור

אני התחלתי לעבוד כדי ג´יי ואני חייב כרטיסי ביקור יש לי עיצוב צבעוני ואני רוצה להדפיס כמות נכבדת (3000 בערך) אני חייב מקום זול באזור המרכז! אתם יכולים לעזור לי?

נסה לברר אצל

דפוס סמי ברחוב המכבים בפ"ת. בפעם האחרונה שהייתי צריך עבודת דפוס בכמות קטנה כ-200 יח´ הם היו הכי זולים. מצד שני 3000 זה כבר עבודה גדולה שגם בבתי דפוס רציניים לא יתעלמו ממנה. אבל חשוב מאוד!!! זה נורא תלוי מה בדיוק העיצוב, אם זה בהדפסת פרוצס או אופסט או דיגיטל או כל דרך אחרת ו"ו. אם תוכל להעלות דוגמא אני בטוח שיהיה קל יותר להתיחס. אם אתה גם צריך עיצוב, אולי לגרפיקאי שיעשה את העבודה יש בתי דפוס מומלצים. בהצלחה.

קבל מחיר לדיגיטלי

הצעת מחיר שאני קיבלתי לאותה כמות - 700 ש"ח להדפסה דיגיטלית - פיירי. אם אתה רוצה עוד פרטים - השאר הודעה.

LoverBoy4Ever

New member
לא הבנתי בדיוק את ההבדל

אני מעלה את הכרטיס תראו בעצמכם מה ההבדלים בין דיגיטלי והשאר?

ההבדל פשוט

ההבדל הוא בשיטת ההדפסה. דיגיטלית - מדפיסים מהקובץ למדפסת דיגיטלית ללא לוחות ופילמים ושאר ירקות. יתרונות - מהיר חסרונות - עלול להיות יקר ולא מדייק תמיד בצבעים. פרוצס - מהקובץ מכינים פלטות ומהפלטות מדפיסים במכונת דפוס כשהצבעים שבקובץ מופרדים לארבעה צבעי יסוד של דפוס (ציאן, מג´נטה, צהוב ושחור) יתרונות - צבעים מדוייקים ומגוון אפשרויות בחירה לסוגי נייר. חסרונות - מסורבל ולוקח קצת יותר זמן. אם תהיה בעתיד הדפסה חוזרת לאותו כרטיס בדיוק - עדיף להכין פלטות (פרוצס) אם אתה צופה שיהיו שינויים - עדיף דיגיטלי - כי אין עלויות של פלטות שאותן לא ניתן לשנות בהצלחה.

ועוד המלצה - בקשר לעיצוב

העיצוב יפה מאוד רק הפונט שבו כתבת את מספר הטלפון קצת חזק מדי ולא קשור לשאר העיצוב. השאר יפה.

979180004

New member
כרטיסי בקור

3000 כרטיסי בקור בצבע מלא והדפסת אופסט איכותית עם או בלי למינציה - לא פיירי ולא דיגיטאלי 1200 ש"ח בלבד צור קשר אם מעוניין

liat ליאת

New member
1200 שקלים?

ותיכף עוד תגיד שזה לפני מע"מ? לא נראה לך יקר המחיר הזה?

liat ליאת

New member
הזקרת לי בדיחה...

סטודנט שזה עתה סיים לימודי מינהל עסקים נשאל בסיומו של ראיון קבלה לעבודה "ולאיזה משכורת אתה מצפה?" "בין חמישה-עשר לעשרים אלף שקל לחודש", ענה הסטודנט, "תלוי בתנאים הנילווים". "מה דעתך", שאל המראיין, "על תנאים נילווים שכוללים ארבעים ימי חופשה בשנה, פיצויי פרישה מובטחים בשיעור %300, ורכב צמוד מסוג מרצדס?" "אתה בטח צוחק", אמר הסטודנט. "נכון", השיב המראיין, "אבל אתה התחלת"....

LoverBoy4Ever

New member
רק כדי להמחיש לך כמה אתה מגזים

אז דיברתי עם בית דפוס והם מוכנים לעשות 4000 כרטיסי ביקור 3 צבעים - כרטיס 2 צדדים + למינציה. בהדפסת פרוצס. ב700 שקל. וגם זה יקר מידי...

liat ליאת

New member
אבל....

נראה לי שאתה לא הכי מבין בקטע הזה. מצד אחד כתבת 3 צבעים, מצד שני ציינת הדפסת פרוצס. איך זה משתלב ביחד בכרטיס אחד?

979180004

New member
את הכרטיב הזה אפשר להדפיס בשני צבעי

אפילו לא צריך פרוצס אפשר בשנהי צבעים , ואולי אפילו באחד (צריך לבדוק את הגוונים בבניה חבל על כספך להדפיס פרוצס צור קשר

979180004

New member
1200 ש"ח זה מחיר לא רע בכלל

אם יש כאן מישהו אחר שמוכן להדפיס 3000 כרטיסי בקור בפרוצס + למינציה על נייר מכובד , כולל לוחות אלומיניום בפחות מזה שיקום ! אני מוכן להיות לקוח שלו ממחר. מי שרוצה להדפיס כרטיסי מביקור לעסק שלו ב"פיירי" שיבושם לו , לי אין התנגדות... השאלה מה הוא מקבל לעומת המחיר המשולם. איכות שווה כסף , מי שלא מסכים לכך שימשיך להדפיס את "פרצופו" - כרטיסי הבקור שלו ב"פיירי"

liat ליאת

New member
ובשביל מה הלמינציה?

בחישוב מהיר עשיתי חשבון, שלהדפיס 1000 רבעי גיליון פרוצס, כאשר בכל רבע נכנסים 25 כרטיסים (כן, סה"כ 25,000 כרטיסים), העלות כולל חיתוך: 1570 ש"ח כולל מע"מ!

למעלה