כרטיס ביקור , עזרה !

blueeye

New member
כרטיס ביקור , עזרה !

היי ובוקר טוב לכולם ! שמי רועי ואני צלם חובב שכרגע הופך את התחביב למקצוע ואני מעוניין להכין כרטיס ביקור , הבעיה היא שאין לי מושג מאיפה להתחיל ועל איזה עיצוב בכלל לחשוב.. הייתי שמח לעזרה אם יש למישהו רעיון או איזו שהיא הברקה בעניין תודה מראש רועי

Noel G

New member
שלום,

מזאת אומרת צבעוני צבע אחיד.. אני באיסיקיו :79523092

blueeye

New member
הנה שתי דוגמאות שאני הכנתי ...

הייתי שמח לשמוע חוות דעת ... מדובר בהדפסה ככל הנראה על נייר כרומו / למינציה ? יש רעיונות אחרים ? עצות לשיפור?

הכבוי

New member
דבר ראשון, מה שהפריע לי, היו הפונטי

ם. אני ממליץ לך בחום לקרוא מאמר לגבי עבודה נכונה עם טקסטים, שאותו כתב גל ממליה, מנהל פורום תקשורת חזותית. דבר שני, האימגים לא מושכים את העין ודי סתמיים. אהבתי את האימג' של המצלמה (בראשון) יותר מהאימג' בכרטיס השני. אולי, הייתי מוסיף איור לא צעקני מדי ברקע. האובייקטים בשני הכרטיסים הם רחוקים מדי לטעמי, כדאי לקרב אותם גם כדי להקל על הצופה וגם כדי לחסוך במקום, שהרי אתה משלם לפי גודל (בין היתר).

blueeye

New member
היי תודה על ההתיחסות

אני כבר אקרא את המאמר לגבי הטקסטים לגבי האימג'ים הם באמת סתמיים ואני לא סגור עליהם בכלל.. אבל מה הכוונה האובייקטים רחוקים מידי..? איזה אובייקטים ומה זה אומר רחוק ? סליחה על הבורות..:) ואגב מה הכוונה שאני משלם לפי גודל ? גודל הכרטיס הוא סטנדרטי...

blueeye

New member
קראתי את המאמר ! אבל ...

לא הבנתי מה לשנות ואיך לשפר את הפונטים במקרה הפרטי שלי ... לא ראיתי התייחסות לכרטיסי ביקור למשל במאמר אשמח אם תוכל לפרט או להמליץ על פונטים אחרים ו גודל כתב תודה מראש רועי ובכלל... הדפסה בצבע מלא צד אחד כולל למינציה כמות של 1000 כרטיסים ב 450 שקל מחיר סביר ?

הכבוי

New member
קיי, הפונטים לא קריאים. אם אתה לוקח

גודל כרטיס סטנדרטי, הכתב נראה כמו שאריות של עוגיות על הכרטיס. לכן אתה צריך לבחור בפונט סאן-סריפי, ולהגדיל את הפונט. בחרת בפונטים מאד סטנדרטיים, כמו דיויד. אתה לא רוצה שיחשבו שאתה "עוד צלם", נכון? קח פונט (שמתאים לכותרות) מ"הפונטיה של בן", "החומה", "פונטי" ועוד אתרי פונטים מצויינים מעניינים בעברית. לקרב את האובייקטים משמעו - לקחת את כל החלקים של הכתב, האימג'ים, המספרים וכו', ולדחוף אותם לאמצע. דה? בצורה כזו, לא נוצר לך הרבה "שטח מת", והכרטיס נראה גם קריא יותר, עמוס יותר ומעניין יותר. זה בא יחד עם להגדיל את הפונטים, לא במקום. במאמר אמנם לא הייתה התייחסות ספציפית לכרטיס ביקור, אך בכרטיס ביקור מורכב כמו כל טקסט אחר - שטח לבן, אפור (במקרה אין) ושחור. יש להתייחס לכתב כאל כותרת, ולהתייחס בהתאם למרווח הלבן שנותר לך (שים לב - בכרטיס ביקור אין טקסט רץ). בהצלחה.

למעלה