כרטיס אשראי

גלר10

New member
כרטיס אשראי

התחדש לי כרטיס באשראי- המספר נותר זהה, תאריך פקיעת התוקף השתנה. האם עלי לעדכן בפייפאל? תודה.

כן !

גם אני קיבלתי לפני מספר ימים הודעה לחדש או להכניס לחילופין כרטיס חדש [ב 1.6.2010 היה פג תוקף] זה הגיע כמייל מפייפאל. הם מציינים במפורש לבצע רק דרך כניסה מסודרת לפיפאל ולא נותנים שום קישור [כלומר לא ניראה שיש כאן נסיון לדוג פרטים] עדיין לא התפנתי לבצע .

noam weissman

New member
משנה זהירות תמיד !!!

קיבלתי אתמול מייל כביכול מאיביי... המייל היה ששמו לי את החשבון ב SUSPEND בלה בלה... הלינקים במייל היו אמיתיים וזה נראה רציני. לא פתחתי את המסמך המצורף אלה בדקתי קודם את החשבון. לא הופתעתי לגלות שהחשבון חיי וקיים. שלחתי לאיבי והם אישרו שזה פישינג !!!!!!!!!!! בכל מצב שכזה תמיד תמיד להכנס באופן עצמאי לחשבון ולבדוק... הרמאים משתכללים כל הזמן..

זה מה שקיבלתי :

Hello XXXXXXX XXXXX, Because it has expired, your credit card ending in XXXX has been removed from your PayPal account. If this was the only credit card on your PayPal account, you will need to add a new card to continue sending instant PayPal payments. To add a new credit card: Log in to your PayPal account Go to the Profile subtab Click on the 'Credit Cards' link in the Financial Information column Click 'Add' Enter your credit card information Click 'Save' Sincerely, PayPal כאמור הכניסה שלי תבוצע באופן יזום על ידי אבל בכל זאת ניראה לי מוזר שאחרי כל כך הרבה שנים של פעילות בעיקר כקונה הם ניזכרו פתאום. מה דעתך ?

למעלה