כרטיס אשראי לתייר

Torturedgirl

New member
כרטיס אשראי לתייר

מישהו עשה לתייר עם רשיון עבודה? מה התהליך? האם אפשרי בכלל... תודה!

stkachov

New member
תעשי על השם שלך ותני לו. ככה זה עובד אצלנו.

אם זה לא מתאים לך... יש כרטיס שנקרא "ויזה נטען". זה כרטיס אנונימי שמנפיקים בדואר, אבל צריך כל פעם להטעין אותו בכסף כדי להשתמש.

Saraswati15

New member
לנו הבנק הציע

כשצירפנו את האנגלי לחשבון הבנק שלי, עוד לפני שקיבל את אשרת הב/1 - הפקיד הציע כרטיס אשראי והאנגלי סירב בנימוס.
עכשיו אחרי 3 שנים ב/1 ושנתיים א/5 הוא הסכים לראשונה לקבל כרטיס אשראי משלו כי הבין שישראל היא מעצמת קרדיט (וגם התחיל לקנות לו כל מיני דברים באיביי מהכרטיס שלי שהוא של שנינו בעצם).
אם יש לכם חשבון משותף לדעתי לא אמורה להיות בעיה להוציא לו גם כרטיס אשראי מאותו החשבון - תבדקי עם הבנק שלך (אנחנו בלאומי ולא היתה בעיה)

Torturedgirl

New member
החשבון הוא פרטי שלה

האם יש למישהו ניסיון עם חשבון לא משותף? כרגע אנחנו בזוגיות אבל אין לנו כוונה לנהל חשבון בנק משותף

Rbuttercup

New member
אנחנו בחשבונות נפרדים

פתחו לו חשבון בבנק הפועלים בלי בעיה וגם הנפיקו לו כרטיס.
זה כרטיס עם אפשרויות מצומצמות יותר, אבל עדיין- כרטיס אשראי שלו לכל דבר.
לפי מיטב זכרוני, הוא בא רק עם דרכון לסניף וזהו.

Rbuttercup

New member
אה- שכחתי, גם אישור כלשהו על מקום מגורים

ביקשנו לפתוח בת"א בסניף ליד מקום עבודתו (בו גם יש פקידים דוברי אנגלית) אך לא הסכימו כיוון שהם דרשו שתהיה "זיקה מהותית" לסניף, כלומר שנגור בסמוך לסניף.
לכן פתחנו בסניף מאכזב (בו אף אחד לא דובר אנגלית ונוטים פשוט להתעלם ממנו) לשם הוא גם הביא אישור מגורים. אני מניחה שאפשר לראות גם בויזה את המקום מגורים, משום מה להם זה לא הספיק.

Rbuttercup

New member
באמת? מוזר.

לנו סגרו ללא פיקדון, ואנפילו לא הייתי איתו.
פשוט הלך עם הדרכון (עם הויזה) ואישור תושבות, ובזה זה נגמר.
למה שיקחו פיקדון? הרי הוא בחשבון בו הוא לא יכול להיות במינוס.

inballavy

New member
אפשרי בהחלט

אבל תלוי בשיקולי הבנק. פתחנו לבעלי חשבון בבנק הפועלים בחולון,הראינו חוזה העסקה ואמרו לנו שברגע שיראו שנכנסת משכורת הוא יוכל להזמין כרטיס אשראי. בתחילת החודש הקרוב נזמין כרטיס ואז נדע יותר טוב.
בכל מקרה, אם אתם בחולון, בסניף וייצמן התייחסו אלינו מאוד יפה, נתנו המון תשומת לב ועשו מאמץ להיענות לכל הבקשות שלנו.

למעלה