כרטיס אישי

Raanan *

New member
כרטיס אישי

אוקיי. זאת אולי הצעה מוזרה, אבל בעיני זה משהו קצת חשוב. לפעמים קורה שאני לוחץ ממש במקרה על השם של אחד הכותבים, כי אחרי הכל השמות כתובים מאוד צמוד לכותרת ההודעה. אני שונא שבכל פעם שבטעות אני לוחץ נפתח לי חלון חדש של הכרטיס האישי. זה די מטריד בעיני ובעיני האקספלורר הדפוק שלי שמשום מה בכל פעם שחלון חדש נפתח, עושה בעיות. האם ניתן לקבוע שהחלון הזה לא יפתח בחלון חדש אלא בעמוד הקיים? ובאותו עניין, כנ"ל גם לגבי הלינקים שמצורפים להודעות, אני מעדיף להיכנס אליהם ישירות ולא להשתמש בחלון חדש. אגב, אם אפשר לקבוע סקריפט אישי שמי שירצה יוכל לפתוח בחלון חדש או בקיים, זה בכלל יהיה הפיתרון הכי טוב לכל אחד אני חושב .. תודה על ההקשבה

מערכת הכרטיסים האישיים הינה מערכת

נפרדת ממערכת הפורומים. איננו מעוניינים לפגוע בדיונים על גבי הפורום - במידה ואתה משוחח עם מישהו ומעוניין לקבל עליו פרטים נוספים, לחיצה על השם שלו פותחת את הכרטיס האישי בחלון חדש בכדי שלא תאבד את מיקומך בדיון בו אתה משתתף. המשך גלישה מהנה

Raanan *

New member
אבל עדיין

זה מאוד מעצבן ללחוץ בטעות על שם של מישהו ולקבל אלף חלונות נפתחים בפרצוף
כנ"ל לגבי קישורים שמתווספים להודעות, בד"כ אני מעדיף לקרוא אותם באותו חלון . הרעיונות שלי ברי עשיה? תודה על הסבלנות

oren*

New member
לחיצה על שם של מישהו לא פותחת אלף

חלונות, בקושי חלון אחד
נסה לדייק יותר בלחיצות שלך על נושאי ההודעות, התשובה של ההנהלה הייתה מאוד הגיונית (מי היה רוצה לעזוב פורום באמצע רק בכדי לקרוא כמה פרטים על אדם אחר?). נסה להשתמש באופציית "לתצוגה בעמוד נפרד".

למעלה