כרטיס אישי

C O L T

New member
כרטיס אישי

למה לא? ישנם כרטיסים ריקים לגמרי, וזה תמיד מפליא אותי,הכרטיס לא כמו תעודה הזהות, אותה מציגים לשוטר, אלא כמו הפנים של האדם. אילו אדם שאתה מדבר איתו היה מסתיר את פניו כמו מחבל חמס או שודד בנק, היית חושד בו, לא? אני מבין אינטרנט, מדיה חופשית, אנונימיות, ולא אומר לרוץ לפרסם שם פרטים של כרטיס האשראי שלכם
, או אפילו שמות אמיתיים, יש אנשים שזה מפריע להם, אבל לכל הפחות קצת על עצמך, כמה מילים פה ושם, על מה רוכב, מה עושה, מה אוהב, בגדול. למה זה טוב? מגיע אדם חדש לפורום, רוצה לדעת עם מי הוא מדבר, פותח כרטיס אישי שלי, רואה אדם לא רציני, אז מתייחס למה שכתבתי בהתאם. מצד שני, פותח כרטיס של עומר טיל אלף, מתרשם, מתייחס בכבוד
. אבל אילו הכרטיס היה ריק בכלל, היה חושב שאולי זה איזה טרול מצוי מבלבל לו בקוהונס. יכול להיות לא אדם חדש, אלא אחד סנילי, שכבר שכח מי זה מי מהגלישה בשבוע שעבר. אז יש כאן כמה דמויות שלא צריכים פירוט, כולם מכירים אותם, והם אולי כלל לא אוהבים חדשים ולא רוצים שיכירו אותם הצעירים האלה. כולם הפכו סלבריטיז המסתתרים מהמעריצים מאחורי משקפי השמש
. אחדים מאיתנו, כמו אנשי העסקים, היו בפירוש עושים חכם במילוי הכרטיס, בצורה כזאת שיזכיר את העסק ויעשה אותו נגיש יותר ללקוחות, עם איזה מספר אולי. והחבר'ה החדשים, שלפעמים באים בשאלות "איפה נמצא בורג כיוון תערובת" ומקבלים ישר "איזה אופנוע זה?", לא היו עושים עסקה טובה יותר אם היו רושמים מראש בכרטיס משהו? אנונימיות זה טוב, אבל למה להגזים?

Great Blue

New member
נכון מאוד ../images/Emo45.gif

מרוב כפפות לא רואים את היד... תפסיקו לזרוק אותם... הכחול לרוב מתייחס לכרטיס ריק בחשדנות לעיתים אפילו פוסק נחרצוץ "טרול" כדיעה קדומה...

איזה קטע! אז תיכנס לכרטיס שלי../images/Emo6.gif

כי אני אמיתי וגם טרול(ולו....) אבל מכיון שאתם רגישים פחד מטרולים, לקחתי על עצמי את הכינוי הטרולי הזה. לשעבר סוער וגשום לתמיד - מושון

למעלה