כרטיס אוטובוס- שאלה

לביה

New member
כרטיס אוטובוס- שאלה

שלום לכולם!!! השבת נגמרת לי מהר במיוחד שהבן הגיע לשישי שבת אחרי 28 יום. אני רוצה להזמין לו כרטיס אוטובוס דרך האתר של אגד לאילת. יש לו כרטיס ערבה המראה שהוא משרת באילת ומגיע לו נסיעה בחינם.איך מזמינים אותו דרך האתר של אגד? תודה ושבת שלום

oshiko

New member
הזמנת כרטיסים לאילת דרך האינטרנט

נכנסים לאתר של אגד. יש למעלה קישור "כרטיסים לאילת". לחיצה עליו תפתח חלון נפרד. בחלון הנפרד, בטור של "נוסע", לבחור (בעזרת החץ בצד שמאל "חייל". למלא את שאר הפרטים, ולהזמין. בהצלחה בקורס!

דרך אגב, אינו מקבל טיסות?

לביה, אם אתם גרים צפונית לקו גלילות הוא זכאי במהלך הקורס ל 2 טיסות לחודש. אם כן, קצינת ת"ש תריכה להעביר שמו לקצינת העיר.

לביה

New member
../images/Emo51.gifתשובה לאושיקו ולאילתית

קודם כל תודה על התגובה. לאושיקו-בררתי אחרי צאת השבת במודיעין אגד ואכן לא ניתן להזמין נסיעה לחילים שמשרתים באילת ויש להם כרטיס ערבה. רק כשהם מגיעים לקופות הם יכולים לרכוש אותו- מה שאומר שהוא עוד פעם יצטרך לשכב בריצפה שש שעות.פשוט מקומם!!! לאילתית- בשלב זה בקורס לא נותהים להם לטוס בכלל בטענה שיש כאלה שלא יכולים מבחינה כספית לטוס ואז אין שויוניות...

לביה, קצת עצות מהניסיון.

א.כשבנך מגיע הבייתה ,עוד בהיותו באגד שיצטייד בכרטיס חזרה.אותו דבר כשמגיע לאילת. (בני כשמגיעים הבייתה לוקחים כרטיס חזרה מיד בהגיעם הבייתה. ב. לגבי טיסות. התכוונתי טיסות בחינם! תבדקי איני יודעת מה אומרים החוקים לצפונים. (לדעתי כמו לאילתים - מה זה משנה אם אתה גר באילת ומשרת בצפון או ההיפך) אומר לך מה מגיע לאילתי: 2 טיסות לחודש במהלך מסלול או 4 אחרי מסלול אם אתה משרת צפונית לקו גלילות. אני מניחה שזה צריך זהה. שווה בדיקה.

למעלה