כרטיס אד"י- מישהו??

rasmus girl1

New member
ממ..

כשהתעניינתי בזה ראיתי שזה מגיל 18 אז לא ביררתי לעומק.. עכשיו כשיש לי 18 אני אולי אחתום.. למה אולי? כי,אני לא רוצה לתרום את כל האיברים שלי,בכל זאת..אני רוצה שלמשפחה שלי יהיה קבר לעלות עליו,שיהיה בו משהו..נכון שבסופו של דבר כל הגוף שלי יתפורר ובלה בלה אבל זה טוב ומרגיע לדעת שהקרוב [המת] שלך נמצא בתוך הקבר הזה..בקיצור,אם יש אפשרות לתרום רק כבד/כליות וכ'ו..אז אין לי בעיה..

דללה

New member
זה אפשרי לחתום רק על איברים מסויימים...

זה לפחות מה שאמרו לי כשחתמתי

H i L a L u S

New member
צעקתי על אחותי של תחתום,ואני בחיים לא אחתום

הסיבה? מישהו מתפלל שתמות כדי שתציל את חייו. ואל תגידו שזה מטומטם כי זה ההשקפה שלי,ובכלל המוות זה הדבר הכי מפחיד,לא רוצה להסתובב עם הכרטיס הזה בידיעה שוואלה "זה יהיה במקרה אם אני אמות" לא מתאים לי:|

דללה

New member
אני לא אתווכח איתך על הרגשות שלך,

זכותך לחשוב ככה. אבל תחשבי מה יקרה אם יום אחד את תצטרכי את התרומה הזאת ומישהו שחתם על כרטיס אד"י ומת הוא זה שיתרום לך את האיבר שיציל את החיים שלך?? תחשבי לא רק על המצב שבו את תורמת. תחשבי גם על מה יקרה אם את תצטרכי את זה. ברגע שאת מתה, האיברים שלך כבר לא בשימוש ואם אפשר להציל בזכותך אדם, אז למה לא?

eman70

New member
אז עכשיו התולעים יתפללו שתמותי

כי לא מוצא חן בעיניהן שבאים אנשים בלי איברים פנימיים! האיברים הפנימיים זה הכי טעים לתולעים!

nomad21

New member
אני לא חתמתי..

ומה שמנע ממני לחתום היא הסיבה הפשוטה שאף פעם לא באו ושאלו אותי.. אני לא אלך לחפש אותם. איך שאני רואה את זה, זה לא משנה מה יעשו בגופה שלי אחרי המוות, עכשיו זה לא מזיז לי.. וקל וחומר שאח"כ זה לא יזיז לי.. מצידי שיתנו אותי מאכל לאריות (כל עוד אני באמת מת)

GUY639

New member
עוד נקודת השקפה

כל עוד אני לא מת, הכרטיס הזה חסר טעם ולא יעזור לאף אחד. אחרי שאני אמות, ממש לא יהיה אכפת לי אם כל העולם יתפוצץ. לא בגלל שאני בנאדם רע או משהו, פשוט לאנשים מתים לא אכפת מכלום, בלי יוצא מהכלל. לכן אני לא "אתנחם" במחשבה שאני אציל מישהו אחר, כי בנאדם מת לא יכול "להתנחם" או להרגיש משהו, וכל עוד אני חי - הרי שלא עזרתי. כמובן שלחשוב עכשיו שאם אני אמות אני אעזור למישהו זה נחמד מאוד, אבל אני לא מתכוון למות בכמה עשרות שנים הקרובות, ואולי גם לא במאה הזאת.

אתה לא יכול לדעת...

כל עוד אין לך נטיות התאבדותיות אתה לא יכול לדעת איך תמות ומתי... אם זה מפיגוע, קטיושה, תאונת דרכים חס וחלילה, מחלה או בצבא באיזה פעילות וכד.... לצערינו זה לא נתון לשליטתנו בכלל... אני לא חושבת שאנשים שישבו במסעדה לאכול ארוחת צהריים ופתאום נכנס מחבל והתאבד במסעדה חשבו שהיום הם הולכים למות.... או תכננו למות... בגלל זה אני לא מסכימה עם ההשקפה שלך... (אם יצא במקרה ובטעות שהתנפלתי עליך או משהו אז זה ממש לא... זה דיון...)

Shusho

New member
הדבר היחיד הטוב שהמחנכת שלי עשתה

השנה זה להביא מישהי מהאגודה להרצות לנו על העניין במשך שעה ולהסביר לנו מה החשיבות. ובגיל 18 וחודש חתמתי.

danny girl

New member
חתמתי

ממש יום יומיים אחרי היומולדת. לרא התייעצתי עם ההורים אלא הודעתי להם. נכון שבסופו של דבר הכרטיס הוא רק הבעת רצון לתרום אך ההורים שלי מכירים אותי ולמרות שהם עצמם לא היו תורמים- אני בטוחה שהם יכבדו את החלטתי.

אני חתמתי ושלחו לי את הכרטיס בדואר...

:) מאוד גאה לשים אותו בארנק ולהסתובב איתו.. תרומה אדירה לדעתי... אין ממה להרתע אפחד לא הורג אותך אבל אם תמותי- האיברים יתרמו עדיף לא!!??!?? לפחות נציל מישו אחרי שנמות... אנשים תחתמוו זה חשובבבבבבבב :) שני

theone2468

New member
ברור שחתמתי!!!

אמא שלי במקרה קיבלה כזה של למלא בדואר, וישר יחד איתה גם אני מילאתי, זה היה שבוע בערך אחרי יומולדת 18. אם אני כבר מתה- למה לא לעזור לאחרים לחיות? אני בכלל לא מבינה בשום אופן את האלו שלא חותמים, זה נובע מאגואיסטיות מוחלטת! אתם כבר מתים מה לעזאזל אכפת לכם? ויאאלה תנ"ך=]

לאבא שלי יש כרטיס כזה...

ככה שמבחינת המשפחה הם מאוד בעד... ואני לא יודעת... אני גם חושבת שאני ממש בעד... אבל גם מאוד מתלבטת... בכל מקרה יש לי עוד 7 חודשים עד גיל 18.... נחיה וניראה...

למעלה