כרטיס אדי

sporTV

New member
כרטיס אדי

ערב טוב לכולם. היום, אחרי 3 שנים של היכרות עם הפיזיוטרפיסט שמטפל בי בבית נזכרתי לשאול אותו האם הוא חתום על כרטיס אדי. הוא אמר שלא.....בגלל שהוא התעצל ולא חיפש איפה חותמים. החתמתי אותו דרך האינטרנט באותה השנייה! האם יצא לכם לעשות "בדק בית" ולבדוק מי מיקיריכם לא חתם? שאו ברכה.

שלוש שנים ???../images/Emo12.gif

אותו פזיותרפיסט ??? אני מתעלפת. אצלנו, אם מצליחים שלושה חודשים זה נס... אני מגזימה אבל רק קצת. כל הזמן מתחלפים לנו פזיותרפיסטים וזה ,כמובן, רק אם יש כאלה בכלל. אני לא עשיתי בדק בית . בהחלט אעשה

sporTV

New member
הם לא מחזיקים מעמד בגללכם?

לכם נמאס מהם? האם להם נמאס ממכם? המטפל העיקרי בחיי עד גיל 14/15 בערך היה אבי. היו גם כמה פיזיוטרפיסטים עד גיל 15 אבל לא ממש הסתדרתי איתם ולא ממש אהבתי אותם אז החלפנו די הרבה, כמו שאמרת....אם היה מה להחליף. מגיל 15 כבר התחלתי לעשות לבד פיזיו (בוקר וערב) עם עזרה של פעמים בשבוע מפיזיוטרפיסט מוסמך. התחלופה של הטפלים ירדה עם השנים ועכשיו אני כבר 3 שנים עם מטפל בבית ואצל ענת דמרי. כמו שרובכם יודעים, לפעמים פשוט אין כח למטפל שלך....לפעמים אני פשוט מחליט שאני רוצה חודש חופש ממנו מרוב שזו מעמסה....לראות את אותו בנאדם פעמיים בשבוע כשאתה עייף ולפעמים גם חסר סבלנות... כך שחופשה קטנה...בזמן החגים זו הזדמנות נהדרת להתרעננות. האם יצרתם קשר עם האיגוד בנוגע למטפלים באיזורכם? זיו אחראית על הנושא באיגוד. בהצלחה!

ממש לא נמאס להם

היה לנו קשר מופלא עם כל אחד ואחת. חלק מהם הרגישו אצלנו בית שני. הבעייה היא שהם מסיימים למודים, נוסעים להורים, לחופשים ונעלמים אחרי זמן קצר. יש בעייה קשה של מטפלים באזורנו. ערבנו את האיגוד ולרוב גם הוא היה חסר אונים לנוכח ה-אין. עברתי לוח לוח מלוחות המודעות באוניברסיטה ובבי"ח הקרובים אבל אנחנו גרים מוחץ לעיר וזה מצריך שלסטודנט יהיה רכב. לא זכינו כמעט אף פעם לסטודנט לפזיותרפיה כך שאף אחד מהם לא ריענן ברעיונות משלו. אנחנו לימדנו אותם את השיטה (היו כאלה ממדעי החברה הרוח וה...מצב רוח...) הם היו מאד מאד נחמדים ת-מ-י-ד אבל ממש לא תמיד הצליחו להתחבר למה שהם עושים והטפולים לא היו תמיד ממש טובים. היה ערך מוסף אחד גדול והוא קשר נהדר עם הבת שלנו . יש כאלה שממש הפכו חברים שלה עד היום. וכן, אני חושבת שאם היה אחד יחיד הרבה פעמים בשבוע, לא מן הנמנע שנמאס לו והיה לו קשה. אגב, כל השנים כולל עכשיו את רוב הטפולים אני עושה. חלק קטן נעשה ע"י בעלי ופה ושם הבת עושה לבד. אני עייפה עייפה פיזית ונפשית מהטיפולים האלה. יש לי כאבים בפרקים וגב חצי תפוס. יש לי כאבי ראש וכאבי צאור מהישיבה של שעה ביום והמאמץ הפיזי. אופס, נפל לי אסימון. אני עם כאבי ראש מדי כמה בקרים . היום ניסיתי לחשוב מה מקורם ולא חשבתי על הפזיותרפיה בערב קודם.חשבתי שאולי המשקפיים לא בסדר... אערוך מעקב ואבדוק אם הקשר ישיר. אין לי ספק שיש קשר במידה זו או אחרת. אני רק יכולה לדמיין כמה קשה זה למי שצריך להיות שם כל יום (המטופל) ולא יכול למצוא מחליף לעצמו...

כפי שהומלץ- את ממש מוזמנת ליצור איתי קשר

למרות שנדמה לי שדיברנו יותר מפעם אחת. (זה ניחוש..) אני פה ( במשרד) בין השאר,לרשותכם לשם מציאת מטפל/ת. זיו

cafesito

New member
רוב חברי חתומים וגם לי יש כרטיס המון שנים

חלק גדול מחברי הרוכבים גם פעיל מאוד בגיוס וצרוף חותמים חדשים.

LullaBelle

New member
שלוש שנים???

אתה מטופל על ידי סטודנט או מישהו מקצועי מקופת חולים? כי אם סטודנט, אז אני לא מבינה איך 3 שנים יש לך אותו אחד, אלא אם כן לקחת אותו טרי-טרי משנה א'... אצלי מתחלפות הסטודנטיות, כי, כאמור, הן סטודנטיות והן מסיימות/יוצאות להתנסויות. דווקא נחמד להתרענן מדי פעם עם מישהי חדשה, שגם מרעננת משהו בטיפול - הרי כל אחת באה בגישה קצת אחר. מישהי תבוא ותעשה איתך כל מיני תנוחות יוגה, מישהי תריץ אותך מסביב לבית, מישהי תעשה לך טיפול בריכה... נחמד.

thecarrier

New member
כרטיס אדי

כשהקופאית בסופר שואלת אם יש לי "כרטיס מועדון" אני משיב בחיוב. מוציא לה כרטיס ירוק.
והיא אומרת: "זה לא כרטיס מועדון" ואני משיב לה שזה כן כרטיס מועדון, ומסביר לקופאית ולנוכחים סביב.. מדוע הכרטיס הזה (אדי) של ה"מועדון שלי" חשוב יותר מהכרטיס של המועדון שהיא משווקת.!!!
המודעות עולה, לאט לאט לאט עקב בצד אגודל.... ונמשיך בפרובוקציות הללו עד שיהיו פה גמ"חים מצילי חיים, לתפארת מדינת ישראל. גמ"ח = גמילות חסדים

sporTV

New member
חיתמו בהמוניכם - כרטיס אדי

הקטע המצחיק הוא שבאתר של העמותה אין אפשרות לחתום דרך האינטרנט..... מזל שynet קיימים. אני מניח שאם יפעילו את האפשרות לחתום דרך האתר תהיה היענות גדולה בהרבה. שבת שלום.

למעלה